-
Što mislite?
Ovako - beba ima 9 tjedana i samo dojimo. Muči me to što ona nakon dojenja (ukoliko odmah ne zaspi) jaaako bljucka, pogotovo ako je uzbuđena i ako krene mahanje rukama i nogama, gukanje, smijanje... Sva se izbljucka tako da bude skroz mokra, i to vodicu s tragovima usirenog mlijeka. A sad mi se čini da je počela i sliniti, tako da mi je to sve skupa jako konfuzno.
Ja imam jaki let down, mirnije sisa u ležećem položaju, nekad čak uspije tako i spontano podrignuti. Nakon obroka podrigne, nekad i više puta, a nekad ne. Meni su grudi prepune, i svaki put do kraja isprazni dojku a često joj i drugu ponudim. Nemam dojam da ju to nju nešto posebno sekira. Rođena je sa 3300, doma išli sa 3050. Na kontroli kod pedijatra za 2 mj. je dobila 1400g, po 700 svaki mjesec. Još od rodilišta uredno odspava po noći i 6-7h u komadu, ali je tokom dana većinom budna uz lagano drijemuckanje. Po danu i često sisa. Nakon podoja je sretna i zadovoljna (uglavnom)
Lijepo piški i kaka, stolica je normalne zlatnožute boje, vodenasta. Strah me da od bljucanja ne dobije kakvu upalu jednjaka...
Ne bi se brinula da se radi o malim količinama, ali ona se stvarno jako okupa u tom svemu, i to skoro svaki dnevni obrok ako ne zaspe. A da se idem požaliti doktorici slala bi ju na one ogavne pretrage a te traume stvarno ne bi priuštila bebici od 2 mjeseca. Što da radim, jel to sve ipak ok?
-
Ok je ok. Bljuckanje je normalno, a sljinjenje isto tako, čekaj da ti počnu potoci sline zbog zubića
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma