Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Dojenje i željezo ?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    slavonka2 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno Dojenje i željezo ?

Evo i mi tražimo pomoć.

Na otpusnom pismu su nam naveli da je KKS u granicama referentni vrijednosti za dob, vrijednost crvene krvne slike na donjoj granici. Nakon mjesec dana vadio krv i rezultati eritrocita su 3, a referentni interval je 3 do 5, što znači da smo opet na donjoj granici.

Isključivo je dojena beba, u mjesec dana je dobio 1400 g, pokakanih pelena 2-4, popiškitih 7-10 pelena u danu. Vesela je i živahna beba, koja baš ne voli spavati po danu.

Dobio je željezo u obliku sirupa i to 7 kapi ujutro i 7 navečer. Krenula sam mu davati po manje, ali od prvog dana kada sam mu dala dijete se izvija od grčeva. Nosimo ga na rukama MM i ja satima i plačem s njim. Nisam davala zadnja dva dana i nema grčeve.

Ne znam što da radim i ne razumijem zašto mu je željezo tako nisko. U trudnoći meni je željezo bilo super, kao i poslije poroda. Kako to da on nije sebi nakupio dovoljno?

Pojačala sam željezo u svojoj prehrani, ali ne znam koliko ga on dobiva od mene, čak mi je palo na pamet da ja pijem sirup umjesto njega?

Ako netko ima kakvu ideju neka pomogne. A samo da napomenem da sam u ljekarni dobila savjet ako bude zbog željeza imao problema sa stolicom da mu dam zašećerene vode..., iako sam rekla da je isključivo na prsima. Eto, pa što reći?
    Posljednje uređivanje od slavonka2 : 02.07.2010. at 15:52

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •