-
Dojenje i željezo ?
Evo i mi tražimo pomoć.
Na otpusnom pismu su nam naveli da je KKS u granicama referentni vrijednosti za dob, vrijednost crvene krvne slike na donjoj granici. Nakon mjesec dana vadio krv i rezultati eritrocita su 3, a referentni interval je 3 do 5, što znači da smo opet na donjoj granici.
Isključivo je dojena beba, u mjesec dana je dobio 1400 g, pokakanih pelena 2-4, popiškitih 7-10 pelena u danu. Vesela je i živahna beba, koja baš ne voli spavati po danu.
Dobio je željezo u obliku sirupa i to 7 kapi ujutro i 7 navečer. Krenula sam mu davati po manje, ali od prvog dana kada sam mu dala dijete se izvija od grčeva. Nosimo ga na rukama MM i ja satima i plačem s njim. Nisam davala zadnja dva dana i nema grčeve.
Ne znam što da radim i ne razumijem zašto mu je željezo tako nisko. U trudnoći meni je željezo bilo super, kao i poslije poroda. Kako to da on nije sebi nakupio dovoljno?
Pojačala sam željezo u svojoj prehrani, ali ne znam koliko ga on dobiva od mene, čak mi je palo na pamet da ja pijem sirup umjesto njega?
Ako netko ima kakvu ideju neka pomogne. A samo da napomenem da sam u ljekarni dobila savjet ako bude zbog željeza imao problema sa stolicom da mu dam zašećerene vode...
, iako sam rekla da je isključivo na prsima. Eto, pa što reći?
Posljednje uređivanje od slavonka2 : 02.07.2010. at 15:52
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma