Pokazuje rezultate 1 do 50 od 50

Tema: Smršaviti izdajanjem?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mater Studiorum avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ja već godinama vodim bitku s kilama i jedino što mi je pomoglo da mi BMI padnem ispod granice pretilosti je dijeta u Zoni. Mislim da cijela ta teorija s ravnotežom ugljikohidrata i bjelančevina baš i ne stoji u potpunosti, ali meni takav režim prehrane odgovara jer me tjera da izmjenim sve svoje štetne navike: mali broj obroka u danu, izbjegavanje proteina, voća i povrća te natrpavanje škrobom i slatkim. U stvari kada to vidim ovako napisano, živo čudo da već nemam 100kg.

Da se vratim na temu, dojenje mi strašno otvara apetit... i to postajem luda za keksima, kolačima, kiselim vrhnjem i slatkim sokovima. To se naročito vidi u danima kada beba ima "skokove u razvoju", nema šanse da bih mogla pratiti neki zdravi režim prehrane, za sada se zadovoljavam time što se suzdržavam da ne pojedem cijelu vrečicu keksi odjednom.

Inače, u trudnoći sam dobila 14kg, a tri mjeseca nakon poroda sam izgubila 9. Čini mi se to OK.
    U prvoj trudnoći sam dobila 16kg, nakon poroda nisam vodila računa o kilaži, a devet mjeseci kasnije bila sam mršavija nego ikad. Bila sam puno mlađa, ali sve se nekako nadam da bi se to čudo moglo ponoviti...

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Mater Studiorum prvotno napisa Vidi poruku
    Da se vratim na temu, dojenje mi strašno otvara apetit... i to postajem luda za keksima, kolačima, kiselim vrhnjem i slatkim sokovima.
    da... nisam računala s tim da bi mi veća proizvodnja mlijeka otvorila apetit...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •