Toma će u kolovozu navršiti dvije a htjela bih iskoristiti ljeto za odvikavanje.
Ima li netko iskustva s gaćicama za odvikavanje - i koje su marke dobre? ima toga brdo, a nismo baš vični.
Hvala
Toma će u kolovozu navršiti dvije a htjela bih iskoristiti ljeto za odvikavanje.
Ima li netko iskustva s gaćicama za odvikavanje - i koje su marke dobre? ima toga brdo, a nismo baš vični.
Hvala
Posljednje uređivanje od petra : 03.07.2010. at 21:10
skinuli smo pelenu prije par tjedana.gaćice za odvikavanje = velika količina bokserica.
![]()
Ja sam kupovala malo vece, recimo 4, da budu sto komotnije plus veca kolicina obicnih , jeftinih da ih u slucaju velike nezgode mogu bacati, a to radim i danas. Stalno ih u prometu ima 15-20.
znači obične gaćice.
thx!
meni se to čini najjednostavnije i djetetu i mami.
kod nas je stariji brat ogroman motivator, malac je preponosan što nosi (naslijeđene) bokserice i ide na zahod "kao veliki dečko". pelene su mu, ono, za male bebe.
ljeto ti ide na ruku, pustiš ga da hoda po kući u gaćama, opskrbiš se dovoljnom količinom ili češće pereš i sve 5.
pokušala sam ga motivirati sa starim petrinim - na cvjetiće (on voli cvjetiće, a voli i rozo), jer inače voli sve petrino, ali sam zaboravila da dečkima trebaju posebne gaćice - ove za cure ne funkcioniraju.
i mi smo počeli...ja sam ih kupila 3 kom kao za prvu ruku- sve su isti dan završile u pranju...fakat ih treba masa...a di su najjeftinije? i ms.ivy zakaj bokserice?? jel imaš neki poseban razlog?
Zasto?ali sam zaboravila da dečkima trebaju posebne gaćice - ove za cure ne funkcioniraju
Mi ih ionako skidamo za piskanje.
ja imam fenomenalne bokserice kupljene za smiješne novce u TL-u prije 5 godina. nikad više nisam našla tako dobre gaćice.
imam ih bar 15 komada. prvih dana ih stvarno treba hrpa, kasnije ne - ali možeš ga jednostavno skinuti golog po kući i samo brisati lokvice.
bokserice zato što mi se čine udobnije od slip gaćica, ne žuljaju na rubovima.
Mi imamo hrpu Eminih, iz TL-a na cvjetice, nekakve djevojcice, jednobojne... mrvu su mu velike, ali taman da ne padaju, a da su mu komotne.
Inace, najvise volim da je gol, ali pas nam pusta uzasno puno dlake i stalno trci za malcem i njuska mu guzu ...![]()
Tomi nikako ne pašu stare petrine - nekako su mu plitke sprijeda, a straga mu ulaze u guzu. zato mi se činilo da mu trebaju muške gaćice
Aha.
Nama su sve prekomotne jer je E bila puno bucmastija od njega, on je stapic, ima malu guzu, kad je gol kao mali majmuncic izgleda.![]()