Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Kaj rade vaše bebe sa 7 mj? igranje nožicama??

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno Kaj rade vaše bebe sa 7 mj? igranje nožicama??

moja nije nes luda za nogicama, vidla sam ju jednom da ih je stavila u usta prije nekih 2 - 3 tjedna ( i to je to, stalno sam s njom pa ih vise ni nije stavljala ), dira koljena npr. odavno, al stopala, pa ne bas, u biti, uopce nece ni bit na leđima, odma na trbuh, il na bok - nalakti se i bori se dok ne uspije sjest i sjedila bi najrađe cijeli dan i igrala se tak. nogiice dira samo ak ima cipele pa su joj one fora, al samo dok sjedi ili u autosjedalici, na leđima ne. i mrzi se doslovno presvlacit vrti mi se odma na bok, ne podnosi bit naleđima, jesu vasi takvi vrtilice da ih iritira tolko cim na leđa dođu? postalo je tesko s presvlacenjem zbilja, preznojim se svaki put.

Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

moj ima 6,5 mj i voli nogice držati u zraku i pričati im, ponekada ih trpa u usta ali ne pretjerano. kaj se tiče presvlačenja, skidanje može - ali oblačenje KMEEEEEEE. htio bi biti gol cijeli dan

vrti se leđa-trbuh, trbuh-leđa, pa malo lijevi pa malo desni bok. nema nekih favorit položaja. još se nije počeo posjedati, a i ne znam kada će, nisam primjetila niti da pokušava nešto prema tome.

sandra14 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Moja za deset dana će imati osam mj. obožava svoje nožice, stalno su joj u ustima, čak i dok sjedi sagne se skroz do njih i ljubi ih (da, nauči smo dati pusu).Na leđima obožava biti (mislim da je to i posljedica vježbi, jer sve se rade ležećki), kod previjanja se ne okreće (zato i idemo na vježbe) nego je fokusirana u mene i pokrete koje radim i jako puno brblja, ne tepa, nego brblja...

ella avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

presvlacenje ajoj to je sve sto mogu reci vjecita borba otkako se poceo okretat
    a otkako je poceo puzat znaci zadnja dva mjeseca to je konstantno lovljenje pa smo prebacili se na pod iz sigurnosnih razloga
    nogice su mu bile interesantne jedno kratko vrijeme brzo su ga pocele zanimat druge stvari
    Sad ga ucim reci MAMA ali koliko vidim to je rijec koja se izgovara samo u krajnoj nuzdi ili panici ako ja nisam na vidiku
    Posljednje uređivanje od ella : 04.07.2010. at 22:52

crnka84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj mihim prvotno napisa Vidi poruku
    moja nije nes luda za nogicama, vidla sam ju jednom da ih je stavila u usta prije nekih 2 - 3 tjedna ( i to je to, stalno sam s njom pa ih vise ni nije stavljala ), dira koljena npr. odavno, al stopala, pa ne bas, u biti, uopce nece ni bit na leđima, odma na trbuh, il na bok - nalakti se i bori se dok ne uspije sjest i sjedila bi najrađe cijeli dan i igrala se tak. nogiice dira samo ak ima cipele pa su joj one fora, al samo dok sjedi ili u autosjedalici, na leđima ne. i mrzi se doslovno presvlacit vrti mi se odma na bok, ne podnosi bit naleđima, jesu vasi takvi vrtilice da ih iritira tolko cim na leđa dođu? postalo je tesko s presvlacenjem zbilja, preznojim se svaki put.

isto ovako, ja cim njega na ledja stavim, on je u nanosekundi na trbuhu, pelenu mu jedva stavim, a tek namjestanje je postalo SF

noge si gleda kad se posjedne, i onda ih proučava ili u AS kad ima čarape ili patike pa ih žvakolji

zapravo ovako gledajući, on na dan ne provede ni 5 minuta na ledjima

Demi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ni moja 7 mjesecna bebacica nije vise nesto posebno zainteresirana za svoje nozice, sad ju zanima da uz krevetic se primi za ogradicu i podigne, ako ne uspije sva je nesretan a kad uspije sreci i ponosu nema kraja.
    Sto se tice presvlacenja, uvijek ju moram zabavit necim, nekim rekvizitom, bilo cime inace pocne plakat i naravno, okrece se iste sekunde na trbuh...ponekad me gleda smrknuto i ljuto.

maya1982 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Moji su se klinci sa jedva napunjenih 7 mjeseci počeli dizati na noge i bilo ih je nemoguće zaustaviti...ali su do onda puzali ko blesavi, sve žvakali, ne baš noge, više sve drugo što nisu igračke. Pia je cuclala palac na nozi samo dok bi bila u AS. A presvlačenje mi je noćna mora..već jedno 3 mjeseca...oni počnu plakati, ja ih držim da se ne okrenu na leđa, zabavljam nekom igračkom, ja se preznojavam i ludim...al šta ćeš, bolje da su tak, neg da su premirni...
    Čitav dnevni boravak je podređen njima!tak da smo pol toga izbacili van i njima tatami strunjače pometali..

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

hvala cure, a super onda, nije jedina koja nije luda za nogicama. ma i ona je par puta copila se za ogradicu i da bi se digla, al sam ju zaustavljala. a dobro je cut jos iskustava, pa curke javljajte!!

sunce moje malo avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

puže, diže se uz namještaj i pokušava hodati.
    i sve trpa u usta tako da moram paziti na njega stalno.

nogice su mu bile zanimljive s 5-6 mj, od kad je skužio puzanje, samo to radi.
    prva stvar kad otvori oči je da se posjedne i pokuša ustati (vjerojatno se "boji" da je to zaboravio spavajući ) pa onako pospan glavinja po krevetu

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

moja od 6,5 mj više uopće nema mira. u baby gymu izdrži 10 minuta, a nekad ni toliko, stalno bi bila na trbuhu, a onda je nesretna što ne može puzati brzo kako želi. zapravo je samo sretna kad je nosim i to tako da je okrenuta od mene i sve vidi. akcija, akcija i samo akcija

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

hahaha, da,i moja, cijeli dan na rukama, il bi sjedila, sad joj vise nije fora ni na trbuhu.

kole avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj sunce moje malo prvotno napisa Vidi poruku
    puže, diže se uz namještaj i pokušava hodati.
    i sve trpa u usta tako da moram paziti na njega stalno.

nogice su mu bile zanimljive s 5-6 mj, od kad je skužio puzanje, samo to radi.
    prva stvar kad otvori oči je da se posjedne i pokuša ustati (vjerojatno se "boji" da je to zaboravio spavajući ) pa onako pospan glavinja po krevetu
    potpuno isto, ne mogu da verujem
    Posljednje uređivanje od kole : 07.07.2010. at 07:31

jennifer_gentle avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Moj bebs ne voli baš biti na trbuhu, nikad nije volio, brine me malo to što se on uopće ne može (ili ne želi?) okretati s trbuha na leđa i obratno....Par puta se okrenuo kad je imao tri mjeseca i od tada ništa.Čini mi se nekad da kao pokušava, ali ne može. Je li moguće da mu je to problem zbog težine? Ima 7 mjeseci i između 9,5 i 10 kg...Trebam li se zabrinuti?

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ni mojima stopala više nisu u fokusu. Sad sve što rade žele raditi potrbuške: jesti, spavati, igrati se, kupati se, a najsmješnije su kad se iz tog položaja pokušavaju prikopčati na cicu. Pivotiraju sto na sat, gmižu, L. se diže na koljena i klati naprijed - natrag, obje usavršavaju hvat pincete (od svih objekata za vježbu najdraže su im mamine bradavice ). Do sad se još nisu samostalno posjele, a ustajanje i hodanje uz namještaj...hm koji namještaj? Nedavno smo se preselili u veći stan pa ga još nismo stigli zatrpati. Preko dana su pretežno na puzzlama i rijetko spavaju u svojim krevetićima (uglavnom smo svi u našem) pa i nisu imale puno prilika da otkriju kako ustati. I ne žuri nam se. Naš fizijatar kaže da dobro napreduju i da je u motoričkom razvoju manje bitna brzina, a više to da se lijepo tj. pravilno usvajaju pojedine vještine. Radimo na tome.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

moj ne ferma trbuh uopće. posjeda se iz trbušnjaka i onda mahnito traži za šta bi se primio i digao. glavna fora mu je bit na nogama, a ja ga pokušavam spriječiti jer mi se čini premali iako je fakat čvrst i prilično stabilan. ali na trbuh niti da bi se okrenuo a ako ga ja stavim na trbuh odmah se okreće na leđa

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj jennifer_gentle prvotno napisa Vidi poruku
    Moj bebs ne voli baš biti na trbuhu, nikad nije volio, brine me malo to što se on uopće ne može (ili ne želi?) okretati s trbuha na leđa i obratno....Par puta se okrenuo kad je imao tri mjeseca i od tada ništa.Čini mi se nekad da kao pokušava, ali ne može. Je li moguće da mu je to problem zbog težine? Ima 7 mjeseci i između 9,5 i 10 kg...Trebam li se zabrinuti?
    pa mislim da nije zbog tezine. moj je sa 9 mj imao 11200 gr, a radio je prve samostalne korake.
    anamix pusti ga nek radi kaj moze, ak je cvrst i moze i moj maleni je takav bio. a malena npr. hoce se dic, al njoj nedam jer mi nekak krhko izgleda i mislim da bi zveknula.

mala nada avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

Ni mojoj stopala više nisu zanimljiva i isto vodimo borbu na presvlačilici dok joj mjenjam pelenu,non-stop se okreće.A za oblaćenje ljutnja i plač ako mora ležat a kad sjedi onda je sve uredu.Počela je pomalo puzati unprijed,napokon jer kad je išla u rikverc uvijek sam se bojala da se negdje ne zaglavi.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •