Pokazuje rezultate 1 do 38 od 38

Tema: Tortne fontane

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

i ja sam samo htjela reci da ZOO mozes napraviti s figuricama i drugim stvarima. recimo stavis glazuru od cokolade (sto je zemlja), u nedostatku zelenih mrvica mozes obojati kokosovo brasno u zeleno. dakle rjesila si zemlju i travu. figurice plasticne ili pak mozes staviti i gumene bombone (da znam da nisu zdrave, ali za ukras ih moze staviti) pa imas crve, zabe, i sl.

a totalno groznog izgleda tortu sam imala u nedjelju. ali ono sto me utjeslio je da se pojela, a ja nisam ni probala jer nije bilo za mene. uglavnom ja sam imala crve na zemlji.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    i ja sam samo htjela reci da ZOO mozes napraviti s figuricama i drugim stvarima. recimo stavis glazuru od cokolade (sto je zemlja), u nedostatku zelenih mrvica mozes obojati kokosovo brasno u zeleno. dakle rjesila si zemlju i travu. figurice plasticne ili pak mozes staviti i gumene bombone (da znam da nisu zdrave, ali za ukras ih moze staviti) pa imas crve, zabe, i sl.

a totalno groznog izgleda tortu sam imala u nedjelju. ali ono sto me utjeslio je da se pojela, a ja nisam ni probala jer nije bilo za mene. uglavnom ja sam imala crve na zemlji.
    Nije izgledala grozno, izgledala je ok. A bila je prefiiiiina!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •