-
spotting nakon stimuliranog?
jutro,cure!
28.05. sam pocela sa stimulacijom.na stimulaciji sam bila 12 dana,tog 12.og dana stimulacije(13dc) je bial stop injekcija. moj dr. koji me pratio u BiH mi je rekao rano da primim stop injekciju, pa su na punkciji folikuli bili mali, punktirana samo 1 js. nakon tacno 15 dana od punkcije, naravno,dobila sam M. meni je i prirodno uvijek 14 dana nakon O(dokazano LH trakicama) menstruacija.tako mi je bilo i u stimuliranim.dobijem preko utrica.
uglavnom,ja dr.-a koji mi je radio punkciju nisam razumjela da je punktirao ostale folikule,nema ni smisla.
rekoa je da nije billo smisla vise me stimulisati, ostali folikuli su bili previse mali.
dakle,dobila sam 25.06.danas je 11-ti dc.
menstruacija mi j e trajala 5 dana,sto je takode neuobicajeno za mene,jer je moja max 4 dana.
od tada,pa do danas, ja svaki dan imam po malo krvi na toalet papiru. do prije 2 dana to je bila samo crta na papiru,a bila je to smeda krv,ne svijetla crvena. juce i danas je to vec svijetla,svjeza krv,ne obilna da bih nosila ulozak,ali na papiru bude vise krvi nego prethodnih dana i krvi bude na papiru kad se brisem(dakle,ona sad curi
)
znam da je opis malo degutantan,ali je jedini nacin da pojasnim stvari.
sve do juce sam bila
na ovo,ali se od danas pocinjem brinuti.
nika,ali bas nikad,do sad(ni u 1 stimuliranom) nisam imala nikakvih krvarenja van menstruacije.nikad u zivotu!
mozda je i to razlog sto brinem.ja uopce nemam pojma od kud bi sad mogla ova sporadicna krvarenja biti.
danas vec imam i neku nelagodu u stomaku, i osjetim jutros akd sam ustala curenje(kao kad imam M )
imama PCOS i na gluforminu sam 3 mjeseca,mozda to ima veze? ili to sto sam u ovom prethodnom pila baby asirin i prednison 5 mg(mada to jos nisam citala da moze imati veze sa spottingom)?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma