Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: Sprej za samotamnjenje

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Sprej za samotamnjenje

Naziv teme može biti i sprej za samotamnjenje i "Zvali su me Flekica". Nisam ga dobro umasirala i sad imam šarene noge. Skužila sam tek navečer, napravila peeling, nije pomogao, otišla u krevet, probudila se ujutro, skužila da nije sve bio samo san i sad mi samo vi ostajete. Što da radim?

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

ajoj
    nemam iskustva, bar ne iz prve ruke. ali znam da to može biti gadno

jedino što mi pada na pamet je da možda pokušaš ponovo?

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Dogodilo se, da. Osobito je bilo mrljasto oko prstiju. Nisam nanosila ponovno već s nekoliko (stotina) pranja se postepeno skidalo. Nosi duge suknje/hlače. Neko brzinsko rješenje ne znam, žao mi je.
    Jedino, što mi pada na pamet da probaš kamuflirati s tekućim puderom, ali...trebaš ga puno, a i skida se po ovim vrućinama.
    Znači ostaju duge hlače. I nemoj gledati u noge.

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ja sam tek kad sam došla na more skužila da sam sva na fleke (i to žute, a mislim da sam ga ravnomjerno nanosila losion za samotamnjenje). Trljala sam se u moru slanom vodom i otišlo je sve za dva dana (no to je bilo par dana nakon što sam ga prestala koristiti). Ne znam koliko je pametno ponoviti piling?

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Piling i dobro trljati ručnikom kojeg poslije misliš baciti.
    Ja sam se nasprejala prije par godina jednom i nikad više. Flekavo, smrdi, odvratno. A uzela sam najskuplje moguće Lancaster ili nešto sl.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Jooj
    nadam se da ne ideš na more ovih dana

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ah, ne idem ali njie mi do dugih hlača ni na kontinentu

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

sol i limun i trljaj - potrajat će koji dan
    nakon toga dobro namazat kožu
    nikako ne nanosit ponovno jer će samo pojačat fleke

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Je li uopće moguće da samotamnjenje kremama i sprejevima bude uspješno? Svi koji su jednom probali (uključujući i mene prije nekih desetak godina) kažu nikad više. Kako to da se i dalje prozvode i prodaju ako su ljudi uglavnom nezadovoljni?
    Baš bih voljela da se javi netko s pozitivnim iskustvom, možda me prosvijetli što i kako da bude OK.
    Posljednje uređivanje od Linda : 08.07.2010. at 15:25

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Linda prvotno napisa Vidi poruku
    Svi koji su jednom probali (uključujući i mene prije nekih desetak godina) kažu nikad više. Kako to da se i dalje prozvode i prodaju ako su ljudi uglavnom nezadovoljni?
    Ja svake godine kažem da ih neću koristiti i onda se ipak namažem par puta kad se na početku ljeta skinem u suknju/haljinu bez čarapa. I ne izgleda to loše nekoliko dana (osim što sam više žuta nego tamna), ali se pojavi blijeda mrlja na mjestu grudnjaka gdje se farba od znojenja i stezanja gume skine, a prave fleke nastanu tek kad se prestanem mazati, jer se valjda ne skida na svim dijelovima tijela ravnomjerno (kao što se niti ne tamni ravnomjerno).

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja sam bila oduševljena jer su moje uvijek bijele noge dobile bar tu neku žućkastu nijansu, ali onda sam skužila mrlje na stopalima. Isto sam samo jednom koristila i nikad više.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Linda prvotno napisa Vidi poruku
    Je li uopće moguće da samotamnjenje kremama i sprejevima bude uspješno? Svi koji su jednom probali (uključujući i mene prije nekih desetak godina) kažu nikad više. Kako to da se i dalje prozvode i prodaju ako su ljudi uglavnom nezadovoljni?
    Baš bih voljela da se javi netko s pozitivnim iskustvom, možda me prosvijetli što i kako da bude OK.
    ja se svake godine mažem
    prve 2-3 godine je bilo katastrofa - nosila sam duge hlače i duge rukave tjedan dana poslije toga
    s vremenom se usavršiš
    pitaj lunu jel sam joj danas izgledala flekavo

prvo je bitno napravit dobar piling, pa namazat tijelo nekim laganim losionom (ja volim one dječje dm-ove), i onda rukavice na ruke i sve namazati osim šaka (tabane premažem vazelinom da ih ne oboji)
    na kraju pažljivo namazati šake (ne dlanove)
    i ne oblačiti se dok se dobro ne osuši - jedno pola sata

ponavljati svakih 3-4 dana, ovisno o željenom ishodu

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku

ponavljati svakih 3-4 dana, ovisno o željenom ishodu
    Hm, ja sam se mazala svaku večer 5-6 dana zaredom, jel piše uopće koliko često ga treba koristiti? A i nisam čekala više od 5-10 minuta da se osuši. Je da rezultat nije neki, no nije ni loše dok ne ulovim malo prirodne boje.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mrvna,
    jesi se riješila fleka?

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Jel vama ti sprejevi/kreme ne smrde? Meni je to takav miris da boli glava cijeli dan

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Adrijana prvotno napisa Vidi poruku
    Jel vama ti sprejevi/kreme ne smrde? Meni je to takav miris da boli glava cijeli dan
    imaju jedan specifičan miris koji je meni jako lijep :čudna:

vikki avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Adrijana prvotno napisa Vidi poruku
    Malo mi smrdi, ali brzo prođe.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj puntica prvotno napisa Vidi poruku
    mrvna,
    jesi se riješila fleka?
    Još se malo kuži. Izribala sam si noge sa svim pilinzima zajedno koje sam našla u kući, bar su bile divno glatke Još koji dan i mislim da će mi sunce ujednačit boju :molisebogu:

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

I meni su prilično smrdljivi, a tek ako odmah ne opereš ruke pa se boja i miris zadrže na dlanovi, ajoj! Kao da mi ih je netko spalio, tako mi je smrdjelo. Iako mi je to bilo čudno zašto je tako jer se boja i nanosi na kožu da bi ostala neko vrijeme (naravno), a na dlanovima mi je, kao što rekoh, smrdjelo. Čudno. A možda su mi dlanovi čudni.

Handy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Ja se ne volim mazati ni kremama protiv uv zračenja, a kamoli ovo. Nije da sam inače sva prirodna...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •