Pokazuje rezultate 1 do 50 od 177

Tema: Hoće li prestati lagati?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku

Slažem se sa skoro svim curama...Osim s onima koje ga brane, i da nije problem potrošiti novce. Pa naravno da nije, mogu i ja sad otići do CC1 i potrošiti za dva sata 2000kn. Ali neću, jer znam za što mi ti novci trebaju, na što ih moram i trebam rasporediti. A on je očito, svi smo zaključili, nedogovoran. I misli samo na sebe i svoje potrebe....
    nije njega nitko u tom smislu branio nego je netko posumnjao na kocku ili što već pa smo rekli kako čovjek ne mora biti kockar da bi spiskao 2 000kn.

Zubic vila avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj dorotea24 prvotno napisa Vidi poruku
    nije njega nitko u tom smislu branio nego je netko posumnjao na kocku ili što već pa smo rekli kako čovjek ne mora biti kockar da bi spiskao 2 000kn.
    Ja sam posumnjala na kocku tj. konkretno kladionicu i ne samo ja. Nitko nije rekao da je sigurno kocka i da je problem spiskati novce. Moraš čitati pažljivije, jer ninik je napisala da je pored 2000 kn koje je imao mjesečno za sebe, potrošio i skoro cijelu plaću koja je trebala sjedati na račun dok se ne podmiri minus, a on je i to njoj iza leđa podizao i potrošio, a u 5 mjeseci minus se smanjio za 1500 kn, dakle 300 kn mjesečno je ostajalo za podmiriti minus. Ako se ne varam, ninik je napisala da je plaća oko 2800 kn, a i da mu je povremeno popuštala i davala još pomalo kad mu tih 2000 ne bi bilo dosta. Pa dolazimo do toga da je trošio skoro 5000 kn samo na sebe. Što opet nije teško kad si rastrošan, al ima osnova za posumnjat na kladionicu, puno je takvih priča.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •