-
možda ima drugu ženu (i dijete) za koje ti ni ne znaš:
- koji su možda čak i u drugoj državi i koje financira (znam ljude koji su u ratu napravili tako djecu i sad ih pomažu)
- a možda su ti ispred nosa il u susjednom gradu gdje je išao na poslovni put i hopa cupa njih dva skupa i eto i dijete...
ako nema fizičkih naznaka, pogotovo ako dobro izgleda, može bit od sexa - šalu na stranu, al ima u tome istine.
enivejz, tko o čemu perica o sexu, a da se sad vratim na duhovnu stranu:
nije problem u njemu - jer on je takav kakav je i sam sebi je savršen (što god mi mislili o njemu)
problem je u tebi - jer nisi iskrena prema sebi, jer ne slušaš svoje unutarnje ja, jer su ti svi drugi na prvom mjestu osim same sebe.
ugasi mobitel i ne javljaj se na njegove pozive. uzmi si mira kolko ti treba (2 sata, s dana, 2 mjeseca) i fino počni postavljati sebi pitanja:
što ja želim?
koje su moje vrijednosti u životu? s kime ih želim dijeliti?
i tako idi do kraja s pitanjima, nacrtaj si na papiru mapu pitanja i odgovora i naći ćeš rješenje.
ovo je genijalan link:
http://forum.roda.hr/threads/50198-FAZE-TUGOVANJA
i može se odnositi na bilo koju situaciju u životu - kod tebe konkretno - gubitak povjerenja. čini mi se da si fazu negiranja prošla, sad te drži faza ljutnje. znači, vidi se napredak, bravo!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma