Pokazuje rezultate 1 do 50 od 177

Tema: Hoće li prestati lagati?

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja mislim sljedece:

on je vjerovatno u svom drustvu, ekipi s kojom se druzi, stvorio odredjenu sliku o sebi koja podrazumijeva to da je on komotan s lovom

mozda on negdje u dubini duse i zeli malo skratiti te troskove, vjerovatno to nije u mogucnosti jer, s druge strane, zeli u tom svom drustvu i dalje o sebi njegovati istu sliku
    ja ne sumnjam u to da je njemu tesko zbog sranja koja ti radi, i svih lazi koje ti je napricao, ali to je ocito jace od njega

kako god - ima problem
    ne zeli se s njim suociti.. misli lako cemo.. tri put ce trepnut, obecat ti sve sto zelis, bit dobar jedno odredjeno vrijeme i onda ce sve opet PONOVITI, a ti ces se pitat di ti je pamet bila i zasto, dovraga, nisi to prerezala jos onda... prije... kad bi manje bolilo
    u medjuvremenu cete mozda imat jos koje dijete i takto... i sve ce, kad tebi opet voda dodje do grla, postat puno kompliciranije

ja se na tvom mjestu, ako imas gdje biti, ne bi vracala
    zapravo, s ovom sadasnjom pamecu koju imam - emidtli bi ga ostavila... jer niko na svijetu (osim moje djece) nije vrijedan toga da ja budem i jednu sekundu nesretna, ma koji razlog za to da sam ja nesretna, bio

naravno... nije za sve bracne probleme rjesenje nekog ostaviti
    ako mislis da ima smisla i da je vrijedan toga - pokusaj mu oprostiti po PETI put i nac neki kompromis
    ali na kompromise mora biti spreman i ON

ja bi kuhala samo za sebe i dijete
    za njega ne bi bilo nis za jest
    ne bi mu prala ves
    pravila bi se da ne postoji
    jer se i on pravi da ti i tvoje potrebe takodjer ne postojite
    zbrojila bi rezije
    izracuinala koliko je pola i to bi platila
    telefon nek si placa sam inace ne bu mogo telefonirat... itd

ja imam iskustvo s likom koji je na sva usta okolo pricao koliko mu je obitelj vazna, dok je u isto vrijeme tu istu obitelj sustavno unistavao iznutra, na razno razne perfidne nacine, izmedju ostalog i tako da ja za njega i njegove potrebe uvijek bilo te da je, dok sam ja sebe i klince vozila u autu koji je bio u raspadnom stanju, on u jedno vece potrosio onolko kolko bi dosao neki ne tak los polovni auto...

pregledaj mu dzepove, mobitel, SMSove... utvrdi koji je STVARNI razlog i na sto odlazi lova... odvezi dijete navecer nekom na cuvanje i kreni za njim, vidi gdje je i s kim provodi vrijeme
    ja bi isto posumnjala u drugu zenu i kladionice
    ruzno je to sto pricam radit i ponizavajuce, ali sve je jako zapetljano i moras od nekud pocet raspetljavat to klupko ili mu oprostit po PETI put i zivjet u ocekivanju SESTOG
    Posljednje uređivanje od Mukica : 07.07.2010. at 15:48

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •