Ja sam godinama znala i osjecala da cu biti mama jednoj maloj Sari.
I sad, kad sam ostala trudna, odmah na pocetku trudnoce sanjala sam lijepi san - da sam rodila trojke... dvije curice i decka. Bili su tako slatki, stvarni i prekrasni... Sara, Luna i Adam.
Za Saru, kazem, znam vec godinama, dugo je i spominjem i svima sam vec probila usi, ali Luna i Adam su usetali u moj san i iznenadili me potpuno. Na ta dva imena zaista nisam nikad niti pomislila.
Pa sam ja to sebi ovako lijepo razjasnila - njih troje su moja buduca djeca. Prvo nam stize Sara, ubrzo nakon nje i seka Luna, a bracu Adama cemo cekati malo duze... on ce biti nasa mazaSavrseno!
Prvi dio sna se poceo ostvarivati, doktor je na nedavnoj kontroli potvrdio da ispod srca cuvam svoju Saru...![]()
MM i ja smo se odmah dogovorili bit ce Leon i Viktorija.Sad cekao jedno od njih dvojekoji se prvi pozuri
meni je Leon super ime i gle sreće tako mi se muž zove, rado bi i svoju curicu nazvala slično sada, ali je mislim ipak malo glupo da bude kao i tata!!! odlučit ćemo se mi već za neko ime!!
Kad sam bila mala svidjelo mi se ime Manuela ali nikada nisam misllila da ću svoju kćer tako nazvati sve dok ga nisam spomenula MM kojem se nije svidjelo niti jedno ime koje sam predložila osim Manuela.
Blekonja moje misljenje je da ne nazoves dijete po sebi ili muzu.Moj muz se zove isto ko i svekar to mi je tak bez veze ono.Onda mm svi zovu mali,a mali ima 197cm visine jer po imenu se oba dva okrenu.
Meni je za curicu lijepo ime Emili to je tak slatko jos ak bude plavusica s dugim nogama hahaha
i MM se zove po ocu. samo iz nekog razloga MM-a svi zovu imenom, a tatu mu zovu mali - malo su se zbrkali hehehe!
hahaha eto neka razlika mora bit između njih. Meni ima jako lijepih imena za curice dok za decke vec mi je suzen izbor.Luka mi je lijepo al ispod mene ima mali tog imena.Ivor mi je lijepo mm nije.
Nama stiže Mia,i meni i MM se sviđa i to nam je bio jedini kriterij.
Još uz to imamo i kratko prezime (3 slova) pa nam baš fora zvuči.
Mada su mi neki sugerirali duža imena zbog kratkog prezimena ali nama je ovako super i točka!
Uvijek će se nekom sviđati a nekom ne![]()
ma da ti biras ime koje se tebi i tm svidja,briga me za ostale.Moja svekrva ima puno fiksnih ideja moglo bi se zvat po ovoj tebi po ovoj babi,ja pogledam muza on joj odmah veli mama zvat ce se onak kak se nama svidja.
ja sma u 21 tjednu i nemam ime al ono ni blizu...nemremo se dogovoriti nikako