Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: jedna aorta u pupcaniku

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Nemoj me oslovljavati sa vi, molim te. Ovdje smo sve mame, bez vi . Da, češće sam morala ići na mjerenje protoka, iako je jedna arterija "radila za obje". Dakle, bilo je sve ok. No znaš i sama, bilo mi je drago kada smo gurali iz tjedna u tjedan sa dobrim nalazima i rezultatima. Sedmi mjesec trudnoće je bio vrlo važan. Da nisu protoci bili ok, dr. Kos bi me poslao na porod.

Da li ti je tvoj doktor što spominjao razvoj donjih ekstremiteta i bubrega kod bebe?

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj rena7 prvotno napisa Vidi poruku
    Nemoj me oslovljavati sa vi, molim te. Ovdje smo sve mame, bez vi . Da, češće sam morala ići na mjerenje protoka, iako je jedna arterija "radila za obje". Dakle, bilo je sve ok. No znaš i sama, bilo mi je drago kada smo gurali iz tjedna u tjedan sa dobrim nalazima i rezultatima. Sedmi mjesec trudnoće je bio vrlo važan. Da nisu protoci bili ok, dr. Kos bi me poslao na porod.

Da li ti je tvoj doktor što spominjao razvoj donjih ekstremiteta i bubrega kod bebe?
    Pominjao je i to a i razvoj besike takodje.Koliko si cesto morala ici na uz,jesi li isla na 2d ili pak 3 ili 4d.trudnocu mi vode dve doktorice i imaju 2d uz, ne mogu da verujem da to nije nijedna primetila,to je otkriveno tek na 4d uz pregledu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •