Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: gdje se nalaze fini parkići za mlađe klince u Dubravi?

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno gdje se nalaze fini parkići za mlađe klince u Dubravi?

Bok curke,

kao što sam naziv kaže, zanima me jel ima neki fini parkić za mlađe klince (ništa ekstra, s novijim spravama da nije zahrđalo, i za dob 1,5-2 god.) na području Dubrave.
    Naime,starci su mi u Dubravi (Studentski Grad) i kad dođemo vikendom na čitav dan nikad ne znam kamo da odemo u parkić ili su totalno stari i zapušteni ili su sprave neadekvatne za dob moje L., Maksimir mi je malo daleko i prevelika je gužva.
    Mi smo u novom naselju u Španskom pa imamo takvih parkića na svakom koraku,al ne poznajem dobro Dubravu kao kvart jer tu nikad nisam živjela.

Svi prijedlozi na cijelom potezu od okretišta do Poljanica su dobrodošli. Hvala.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Imaš parkić u Grižanskoj blizu doma zdravlja, baš za male klince.. Mi se tamo igramo, dva su pješčanika, Dva nova tobogana(one drvene konstrukcije, penjalice, ljuljačke..
    Meni je tamo super i sva se djeca skupa igraju, roditelji se druže, lijepo je.. Jedini problem je što se mene tiče je što je uz cestu zbog dima od auta..

Ima još jedan park u Kapucinskoj ulici, ali tamo se skupljaju veća djeca pa tamo ne volim ić, sve su već potrgali.. Ovaj gore mi je puno draži..

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

potpis na Klaudiju, ovaj novi parkić je baš krasan.

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ajme cure baš vam hvala to nam nije ni daleko, znači preko puta ljerkarne i doma zdravlja, valjda ćemo ga lako naći...nadam se da niej prebučno jer radim u centru i ubi me u pojam buka auta...

jel ima još koji?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tamo su tri parkića, jedan preko puta drugoga, ne možeš pogriješit.
    neki drugi, stvarno ne znam, nama je uz put kad idemo baki i dedi pa ponekad stanemo.

koliko ja znam, u Dubravi baš i nema kvalitetnih parkića. s obzirom na veličinu kvarta, to je popriličan minus.

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ima jedan mali kod privatnog vrtića Dječja igra, gdje se sastaju koledinečka i križnog puta ako se ne varam, ima zgodni mali tobogančić za malu dječicu, par ljuljački, vrtuljak od konopa
    i mi često pohodimo ove nove na grižanskoj
    u sklopu dječjeg vrtića jabuka na aleji lipa ima zgodan parkić
    i za one koji vole pjesak, avenija dubrava kod poljaničkog prilaza

i istina je da baš nemamo neki veći kvalitetan park ali moram reći da se ovi stari u zadnje vrijeme obnavljaju i svako malo osvane nešto novo

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

joj, mislim da je bilo i vrijeme da se počne obnovljat.. u donjem dijelu dubrave su još dva parkića u kojima sam se ja igrala, a sad trunu i zarastaju, trebalo bi ih obnoviti jer je šteta prostora, a ima puno djece koja bi se tamo igrala..

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

uletavam. ja sam vidla kad sam isla s posla. iza Nove bolnice prekrasan parkic, al nemam pojma jel to neki vrticki il gradski.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mihim prvotno napisa Vidi poruku
    uletavam. ja sam vidla kad sam isla s posla. iza Nove bolnice prekrasan parkic, al nemam pojma jel to neki vrticki il gradski.

ovo je vrtićki, ako se ne varam.
    namjerno nisam stavljala primjere vrtića jer više ne znam u koji se može ući.

arwenzg avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja bih ti predložila i grad mladih u Dubravi, iz studenskog ti autom treba 5 minuta do njega a prekrasno je, veliki park i nekoliko manjih unutar šume po kojoj možete prošetati a radi i restoran tako da možete nešto i pojesti i popiti. Po meni idealan za recimo provesti cijeli ili bar pola dana dana tamo. možete ponesti i dekice i napraviti piknik!

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

joj cure baš vam hvala, već sam mislila da ja umišljam da nema neki izbor parkića u Dubravi, mi u Španskom (ok mi smo u POS naselju) imamo valjda 10-ak tih igrališta/parkića samo u našem dijelu naselja, pa sam uvijek imala poteškoće ne znajući di otići u Dubravi na igru,al zato sad znam
    Hvala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •