Pokazuje rezultate 1 do 22 od 22

Tema: SUMLJIVI POSJETITELJI

vedro

Početno SUMLJIVI POSJETITELJI

:? PRIJE DVA DANA SAM DOŠLA U VRTIĆ PO SVOJU CURICU OD 2 GODINE I U NJENOJ SOBI S ODGAJATELJICOM ZATEKLA GOSPOĐU KOJA TU NIJE ZAPOSLENA.SVE TO BI NEKAKO PROŠLO DA NISAM SHVATILA DA JE TA GOSPOĐA LOKALNA ?????.NIJE MI UOPĆE BILO PRAVO KAD SAM JE VIDJELA MEĐU DJECOM JER IPAK KAD DJECU VODIMO U VRTIĆ OČEKUJEMO SIGURNO I ZAŠTIĆENO MJESTO.NISAM JOŠ REAGIRALA KOD TETA ,ŠTA VI MISLITE?

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ja uvijek pitam kad je netko s dijecom kojeg ne poznam. Većinom su to tete na zamjeni, sad imaju i sportskog trenera, sdutenti, defektolog ili tako netko.

Jednostavno pitaj tete.

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Pitaj, provjeri reagiraj ako je potrebno!!!! Mozda je bila neka mama od prijasnjih godina koja je dosla u posjetu ili nesto posve bezopasno...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

nisu valjda sumljivi nego sumnjivi i nisu dijeca nego djeca. ah, taj pravopis!!!!

Početno

Citiraj lidija_33 prvotno napisa
    nisu valjda sumljivi nego sumnjivi i nisu dijeca nego djeca. ah, taj pravopis!!!!
    Znaš, ovo je poprilično bezobrazno od tebe.

Ako ćemo o pravopisu, pogledaj malo svoje postove pa se pokušaj prisjetiti pravila da se rečenice započinje VELIKIM slovom. Imaš dvoje djece u školi, pitaj njih.

I da sad ne ispadne halabuka na mene, Anči strikes again i slične glupe fore - žena je došla zabrinuta zbog svog djeteta koje u vrtiću posjećuju nepoznati ljudi koji s vrtićem nemaju veze, a lidija se našla pozvana podučavat je o hebenom pravopisu. I to ohoho nakon otvaranja topica, dakle čita teme redom i onda zadaje niske udarce nekome tko će otvoriti ovaj topic sa sličnim problemom u nadi da će možda dobiti odgovor. Ako je to normalno i prihvatljivo administratorima foruma, te dio promicanja Rodine vizije, molim da mi javite da znam za ubuduće.

Vedro, žao mi je što si se našla na sve dužem popisu osoba koje se suoče s ovakvim istupima članova foruma.

Početno

Pliska, i ti, sad sam tek skužila da ste dvije pozvane na red

Tužno...

dee-dee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Anci, svaka cast

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vedro, a kaj ti u cijeloj prici znaci "da je gospodja lokalna"???
    ja uopce ne kuzim
    mozda je necija baka ili mama koja je dosla po dijete pa se zadrzala u razgovoru s tetom... ja cesto dodjem pa sjedim s tetama i razgovarama, a ne poznaju me bas svi roditelji sve djece iz grupa moje djece...

ja mislim da si se uspanicila bez veze sve dok mi ne objasnis sto znaci "lokalna"

Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Anči prvotno napisa
    Ako je to normalno i prihvatljivo administratorima foruma, te dio promicanja Rodine vizije, molim da mi javite da znam za ubuduće.
    pa jel roda udruga knjizevnika ili razrednih nastavnika pa da se spominje u ovom kontekstu?

nije normalno, a o tom koliko je prihvatljivo... priznajem da ne reagiramo na svaki naporan post.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

[quote="Anči"]
    Znaš, ovo je poprilično bezobrazno od tebe.

Ako ćemo o pravopisu, pogledaj malo svoje postove pa se pokušaj prisjetiti pravila da se rečenice započinje VELIKIM slovom. Imaš dvoje djece u školi, pitaj njih.

ovo s velikim slovom je stvar stila, a ne pravopisa. velikim slovom na forumu pišem samo kad VIČEM. nisam htjela biti zlonamjerna, ispričavam se, samo me zasmetalo.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ivarice, ovo što si kvotala nisam napisala ja. daj pripazi malo prije nego napadaš

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

ja nisam prva koja je nekog upozorila na pravopis, ali sam prva napadnuta zbog toga. nije važno što je rečeno nego tko je rekao, očito...sad još očekujem da se oglasi Gost1 i navede članak pravilnika prema kojem me treba izbaciti. tako to ide...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ispravila sam gresku kod kvotanja.
    a buduci da nisam nikog napala, pripazi i ti kod citanja.

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Lidija_33, ovo je bilo jako ružno.

U pravilima foruma ne stoji da netko mora pravopisno i gramatički točno napisati svoj post da bi imao pravo nešto pitati ili reći.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja nisam prva koja je nekog upozorila na pravopis, ali sam prva napadnuta zbog toga. nije važno što je rečeno nego tko je rekao, očito...sad još očekujem da se oglasi Gost1 i navede članak pravilnika prema kojem me treba izbaciti. tako to ide...
    s foruma se banalo u ovih xy godina samo jednu ili dvije osobe i to zbog jaako grubog uznemiravanja svih korisnika. pa odgovorno kazem da TO NE IDE TAKO.

i nisi prva napadnuta.
    netko je, ali putem privatne poruke, upozoravao i anćicu na pravopis, taj isto nije liso prosao.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i molila bi da s ovim postom prestane rasprava o administriranju foruma i pravopisu i da se vratimo na problem vedre, o sumnjivim posjetiteljima i tko su ti.

korason avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Vedro, ja bih svakako pitala tetu nesto u stilu "tko vam je to dosao u goste?", da se teta ne osjeti napadnuta ali da mi objasni tko je to u vrticu... Ti kao roditelj imas pravo biti zabrinuta, teta se nece ljutiti zbog toga.
    Najgore je doma razbijati glavu s time tko je sjedio s tetom u vrticu i brinuti se, a mozda uopce nemas razloga, recimo, mogla je biti kuharica ili spremacica..?

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja bih isto pitala tko je ta osoba npr. "Da li to imamo novu tetu?" onako s osmijehom i blesasto bezazleno (meni ovaj blesasto bezazleni dio ide uz boju kose). Svakako bih pitala, nisi paranoična.

Početno

nisu valjda sumljivi nego sumnjivi i nisu dijeca nego dj eca. ah, taj pravopis!!!!
    Molim te dobro pročitaj to što si napisala. (SUMNJIVI)

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj mmamma prvotno napisa
    nisu valjda sumljivi nego sumnjivi i nisu dijeca nego dj eca. ah, taj pravopis!!!!
    Molim te dobro pročitaj to što si napisala. (SUMNJIVI)
    ne kužim, pa ispravno je sumnjivi. no ivarica nas je "lijepo" zamolila da više ne komentiramo pravopis.

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

opet hvalim vrtić Mirjqam Weiler jer je u sklopu Židovske općine u koju se i inače ne može samo tak ući bez kontrole, a pogotovo ne u vrtić. fakat je siguran. tamo je išao i Mesićev unuk.

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ako je ta gospođa bila u sobi u razgovoru s odgajateljicom, onda ona nije sumnjiva nego poznata osoba koja se tu zatekla iz razloga poznatih odgajateljici. Čini mi se da je tu sve pod kontrolom i da su djeca sigurna.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •