-
-
Eh, kada bi se masnoće bar tako brzo topile (pa toksini iz njih idu u mlijeko). Ne ide to baš tako lako.
Teoretski, masnoća se počinje trošiti nakon što se potroši sav glikogen iz mišića, najčešće je to nakon 30 minute jače tjelovježbe (i ovisno koliko si taj dan unijela UH koji se prvi troše).
Mislim da ne trebaš brinuti oko toga.
Samo lagano započni i biti će super.
Iako, za samo klesanje i smanjenje kg bolje je kontrolirati prehranu, nego vježbati. Iako je opće mišljenje obrnuto. Ja sam uložila jako puno u vježbanje, a nisam se puno maknula s mjesta dok nisam preokrenula prehranu 100%. (što ne uključuje ni minutu gladi, čak niti smanjen unos kalorija, već samo kontrolirane zdrave namirnice koje potiču trošenje masnoće za energiju).
-
-
Ja sam počela sa vežbanjem 2 meseca nakon porođaja. Ispred zgrade mi je šetalište pored Dunava, dušu dalo za jogging i trčanje. Nisam se baš nešto štedela, gledala sam da nateram sebe da izguram što više za tih 45min treninga. Dojila sam bukvalno čim bih ušla u kuću, što će reći 5 minuta nakon što završim sa trčanjem i istezanjem. Nikad nije bilo problema, pa ni kasnije kad sam navlačila dobre upale od tegova.
-
ja isto joggiram i radim trbušnjake doma od nekih 4 mjeseca nakon poroda. nikakvih problema s mlijekom ni dojenjem nije bilo. vježbam nekih pola sata svaki 2-3 dan što znači da ne pretjerujem, a li se na trčanju debelo iznojim i malcu ništa ne smeta
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma