Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Dojenje i tjelovježba

inikaaaaaa avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno Dojenje i tjelovježba

Drage mamike
    Ostalo mi je dosta kg nakon poroda , a sisamo sve u 16. Htijela bih početi vježbati ...ono orbitrek , trbušnjaci i onak fini trening čitala sam na rodinim stranicama da su dječica nervozna nakon maminog vježbanja ..odnosno , da je dobro da se počeka 90 min do podoja ... ali bojim se da će mi i dalje to mlijeko biti "nervozno" ... kakva su vaša iskustva ?

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Eh, kada bi se masnoće bar tako brzo topile (pa toksini iz njih idu u mlijeko). Ne ide to baš tako lako.
    Teoretski, masnoća se počinje trošiti nakon što se potroši sav glikogen iz mišića, najčešće je to nakon 30 minute jače tjelovježbe (i ovisno koliko si taj dan unijela UH koji se prvi troše).
    Mislim da ne trebaš brinuti oko toga.
    Samo lagano započni i biti će super.

Iako, za samo klesanje i smanjenje kg bolje je kontrolirati prehranu, nego vježbati. Iako je opće mišljenje obrnuto. Ja sam uložila jako puno u vježbanje, a nisam se puno maknula s mjesta dok nisam preokrenula prehranu 100%. (što ne uključuje ni minutu gladi, čak niti smanjen unos kalorija, već samo kontrolirane zdrave namirnice koje potiču trošenje masnoće za energiju).

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Ja sam prvi put počela vježbat nekih 6 mj nakon poroda i nisam primejtila nikakve promjene kod malca, sad planiram počet uskoro...rodila prije 2 mjeseca.

Radila vježbe Jillian MIchaels 30 days shred, sa njima skinula 6 kg u mjesec i pol prošle godine, malo pripazila što i koliko jedem, nisam se ničega odrekla (slatkoga pogotovo )
    Poslje nastavila povremeno vježbati sa njom jer mi paše takav trening...traje samo 25 min a iscjedi me i dosta hodanja, bicikliranja..

IvanaR avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Ja sam počela sa vežbanjem 2 meseca nakon porođaja. Ispred zgrade mi je šetalište pored Dunava, dušu dalo za jogging i trčanje. Nisam se baš nešto štedela, gledala sam da nateram sebe da izguram što više za tih 45min treninga. Dojila sam bukvalno čim bih ušla u kuću, što će reći 5 minuta nakon što završim sa trčanjem i istezanjem. Nikad nije bilo problema, pa ni kasnije kad sam navlačila dobre upale od tegova.

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

ja isto joggiram i radim trbušnjake doma od nekih 4 mjeseca nakon poroda. nikakvih problema s mlijekom ni dojenjem nije bilo. vježbam nekih pola sata svaki 2-3 dan što znači da ne pretjerujem, a li se na trčanju debelo iznojim i malcu ništa ne smeta

dorica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

baš mi je drago da nema nitko problema ...ja sam počela s aerobicom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •