Konačno sam ih napravila. Već ste mi išle na živce s hvalospjevima![]()
Zaista iznenađujuće dobro tijesto, lako se oblikuje, ne lijepi se za prste i brzo gotovo
I fino, naravno. Čak i s nula šećera.
Konačno sam ih napravila. Već ste mi išle na živce s hvalospjevima![]()
Zaista iznenađujuće dobro tijesto, lako se oblikuje, ne lijepi se za prste i brzo gotovo
I fino, naravno. Čak i s nula šećera.
I moji su bili s nula secera i mislim da ce danas opet biti za rucak. Muzu su preodlicni, a covjek inace mrzi knedle i slicne stvari. Jedino sto se moji lijepe za prste i ne oblikuju se lako, ali to je mozda do brabonjaka tj. zrnatog sira.
Ovo sa zamrzavanjem, ne treba cekati da se skroz smrznu prije prebacivanja u vrecicu. Meni su za 10-ak minuta spremni za dodirivanje s ostalima (nisam ove probala smrznuti, ali smrzavala sam obicne domace knedle, strukle i njoke).