Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Uobičajeno ponašanje male bebe stare 2 tjedna

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Probala sam ručno izdajati i u 2 sata sam uspjela napuniti oko 20 ml.,a na pumpicu niti 10..Pedijatrica je rekla da u tom slučaju bebač pocica još manje.j
    ovo nije točno, bebač posisa puno više nego što se možeš izdojiti

ja sam također neuspješna s izdajanjem, mogla sam izdojiti max 10-15 ml, nikad više od toga, a često puno manje, par kapi.
    obje kćeri sam svejedno uspješno isključivo dojila 5-6 mjeseci, a obje su dojile i doje preko 3 godine

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    ovo nije točno, bebač posisa puno više nego što se možeš izdojiti
    potpis

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam također neuspješna s izdajanjem, mogla sam izdojiti max 10-15 ml, nikad više od toga, a često puno manje, par kapi.
    obje kćeri sam svejedno uspješno dojila
    takođe.
    Posljednje uređivanje od Vishnja : 10.07.2010. at 22:21

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Ne želim na svoju ruku malenog skidati s AD i pridržavam se dogovora sa pedijatricom,ali mu istovremeno često dajem cicati,ne samo prije hranjanja već i kad je cendrav ili se želi samo maziti.Sad se brinem je li moguće da dobiva previše hrane,ne znam da li mogoće malim bebicama razvaliti želučić,ne bih htjela da postane pretilo dijete zato jer ja nisam znala procijeniti kad mu je dosta flašice

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Gigili prvotno napisa Vidi poruku
    Ne želim na svoju ruku malenog skidati s AD i pridržavam se dogovora sa pedijatricom,ali mu istovremeno često dajem cicati,ne samo prije hranjanja već i kad je cendrav ili se želi samo maziti.Sad se brinem je li moguće da dobiva previše hrane,ne znam da li mogoće malim bebicama razvaliti želučić,ne bih htjela da postane pretilo dijete zato jer ja nisam znala procijeniti kad mu je dosta flašice
    Pretpostavljam da mu je dosta kada više ne želi flašicu u ustima. Koliko obroka adaptiranog imate dnevno? Svaki obrok ga još hraniš sa adaptiranim? Koliko često? Moraš uzeti u obzir da adaptirano zadržava više vode u organizmu tako da je između ostalo i to razlog naglog dobivanja na težini. Ako za svaki obrok pojede 50-60 ml na bočicu , to je nekakva okvirna količina za njegovu dob (i pretpostavljam težinu). Jedino teško da ćeš na ovaj način održati laktaciju. Da li si iz Zagreba? Ima ambulanta za dojenje na Svetom Duhu, tako da tamo možeš tražiti bolji savjet.
    Što se tiče pretilosti, ako nisi sigurna koliku količinu formule trebaš davati najbolje da se posavjetuješ sa pedijatrom (po težini bi se trebao određivati unos kalorija).
    Moje drugo dijete koje je bilo na kombinaciji adaptiranog i izdojenog imalo je više - manje hranjenje po rasporedu , dok je prvo bilo isključivo dojeno na zahtjev.
    Posljednje uređivanje od sirius : 11.07.2010. at 11:40

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •