Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: servisi za čišćenje

sunašce avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno servisi za čišćenje

Drage moje,imam jednu veliku molbu.Da li netko zna ili ima iskustva sa zvanjem tih servisa za čišćenje tapecirane kutne garniture?Nemam ni volje ni snage čistiti je sama(36 tj.trudnoće),a htjela bih da je čista i koliko to košta otprilike?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Ja se baš isto spremam naručiti.

Lani sam uzela Tasky servis (jer su mi u susjedstvu, Ferenčica) i bila sam zadovoljna. Mislim da su mi naplatili nekih 400 kn za 2 klik klak kauča (to je otprilike veliko kao kutna garnitura). Došao je čovjek s usisavačem na vodu i trebalo mu je nekih sat, sat i pol da to opere. Sušilo se 24 sata prije nego smo mogli opet spavati na tome.

Nisam sto posto sigurna za cijenu jer smo dali 600 kn sve skupa, a prali su nam i 2 tepiha (odnijeli smo k njima, imaju rešetke za sušenje). Mislim da su tepisi po 100 kn (srednje veličine).

Uostalom, nazov i pitaj 245 0 555 ili 091 245 0 555 ako su ti blizu. Ako nisu, pogledaj po Žutim stranicama, ima njih još.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Pgledaj današnju ponudu na www.kolektiva.hr

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

www.antiallergic.hr mislim da je čišćenje kutne 400 kn

meni čiste tepihe i madrace i prezadovoljna sam

sunašce avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Curke puno hvala na inf.Maša,zvala sam ove u antiallergic i rekla žena da će me nazvati u toku dana da se dogovorimo za termin.Cijena je 430 kn što mi se čini prihvatljivo s obzirom da sam zvala servis Tajfun i čovjek mi kaže 750 kn što mi je bilo ipak malo previše.Javim rezultate,još jednom hvala!!!

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

nema na čemu...
    čekam feedback

sunašce avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Evo ovako.Što se Antiallergica tiče ponijeli su se krajnje neodgovorno,čekala sam cijeli dan da me nazovu jer sam ostavila kućni broj,a ono ništa,nitko ne zove,nitko se ne javlja na njihov broj kad ja zovem,ja ljuta ko ris.Srećom našla sam na internetu br.tel.servisa MNP,kažem čovjeku o čemu se radi i pitam koliko to čišćenje košta,a on kaže 250 kn.Ostala sam šokirana jer sam s početnih 750 pa 430 došla do 250.Uglavnom dojmovi-PREzadovoljna sam svime,došla simpa gospođa(mlađa)očistila cijelu garnituru koja sada izgleda skoro kao nova,a za 56 kn oprala nam tepih kojem je bilo potrebno suho pranje(20kn/m)tak da mi je sada pred bebicu sve čisto,žao mi je samo kaj to nisam i prije obavila(uvijek sam mislila da je to enormno skupo).Sve skupa je trajalo sat,sat i pol,a suši se do jutra,žena simpa,stvarno sam jako zadovoljna,iduće godine ponavljam slučaj

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •