Pokazuje rezultate 1 do 18 od 18

Tema: Bolna prsa i bradavica

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dee dee avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Situacija malo bolja, ali nikako bezbolna. Još uvijek na snazi isti problemi, iako sada već treći dan i beba i ja koristimo Daktarin gel.

NatasaM... avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

mozda bi bilo dobro da izbacis slatko (secer, med) i skrob (krumpir, kruh, ...)
    pojacaj meso (ako ga jedes), jogurt i zeleno lisnato povrce

dee dee avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj NatasaM... prvotno napisa Vidi poruku
    mozda bi bilo dobro da izbacis slatko (secer, med) i skrob (krumpir, kruh, ...)
    pojacaj meso (ako ga jedes), jogurt i zeleno lisnato povrce
    Sve izbacila, frižider pun lgg-a, sutra ću po brusnice, a čula sam da je protiv tih beštija dobra i lubenica. Ma sve ću isprobati.

dee dee avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Evo po stoti put čitam Rodine tekstove o dojenju i problemima kod dojenja. I naravno prvo se navodi kao uzrok bolova kod dojenja neispravan položaj bebe na dojci. E sada ja gledam svoju curicu kada sisa i znam da nije uvijek pravilan položaj i mi to pokušavamo ispraviti. Ali koliko god se trudili kod nje nikada ne vidim jezik vani. Onako izvrnutu donju usnicu još i da ali jezik nikada. Isto tako kada ne prihvati dojku pravilno ja ju namjestim i skužim da je dobro jer me ne boli, ali ona odmah kao da joj ne paše počne mahati glavom i ponovno se namjesti kako njoj paše (po meni nepravilno i bolno) i dalje papa . Kako dobiti jezik van?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •