Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: pukla mi kolica, što sad?

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno pukla mi kolica, što sad?

Ovako, desilo se da su moja kolica, sa kojima sam inače i više nego zadovoljna pukla. Pukla je glavna prečka bez koje kolica upoče ne mogu funcionirati.
    Rekli su mi da je to teško zavariti jer se radi o aluminiju.

redi se o gracovim kolicima pa me zanima dali igdje postoji kakav servis za kolica tj, netko stručan za takve popravke.

Kolica su kupljena u turbo limača, ali nemam račun pa mislim da je zbog toga glupo da se njima obraćam za pomoč.

Pliz, ako netko ima neki savjet bila bih jakooo zahvalna

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Moram priznati da sam baš u nekom bedu, ali me tvoj post baš nasmijao.

Znam da tebi nije smješno. Al pa kako su ipak pukla, baš me zanima?
    Ovisi na koji način su pukla, ja bih svakako probala na nekakvu garaniciju bez obzira na račun, naravno, ako su pukla na neki nenormalan način.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj tamara3 prvotno napisa Vidi poruku
    Ovako, desilo se da su moja kolica, sa kojima sam inače i više nego zadovoljna pukla. Pukla je glavna prečka bez koje kolica upoče ne mogu funcionirati.
    Rekli su mi da je to teško zavariti jer se radi o aluminiju.

redi se o gracovim kolicima pa me zanima dali igdje postoji kakav servis za kolica tj, netko stručan za takve popravke.

Kolica su kupljena u turbo limača, ali nemam račun pa mislim da je zbog toga glupo da se njima obraćam za pomoč.

Pliz, ako netko ima neki savjet bila bih jakooo zahvalna
    Ako si platila karticom, i znaš kada si kupila i gdje, možeš tražiti od izdavatelja kartice kopiju računa. Možda budu gnjavili, ali u principu oni to mogu dati.

Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Sve pohvale za turbo limač. U petrak iz nazvala pitala dali imaju servis za kolica, da sam ja spremna platiti jer nemam račun, a i kolica su davno kupljena. Žena mi rekla samo da slikam i da pošaljem sliku. I već danas su mi se javili da dođem u tl i da će mi dati nova kolica samo u drugoj boji jer ona koja ja imam više namaju u ponudi. Ne mogu vjerovati !!! Stvarno su i više nego fer!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •