-
jaka reakcija na ubod komarca!?
Nadam se da netko ima iskustva s ovim... Jučer nakon šetnje sam malome na glavi našla sedam crvenih kvrgi od kojih su neke na vrhu imale malu žutu točkicu. obzirom da ga do sada nisu grizli komarci pretpostavila sam da je to od njih ali danas ujutro
mali ima žute kraste kao male infekcije!? glupo mi stalno gnjaviti doktora ako je to samo jača reakcija na ubod komarca. inače grozno je spavao, stalno se budio. sinoć sam mu namazala sa penaten kremom za guzu misleći da se suši, a danas aloe vera gelom.
jel moguće da je to od komarca? Žute kvrgave krastice? koma...
-
Ja bi isto nazvala doktora, ne bi baš nagađala. Sigurna sam da nije ništa opasno al da ne experimentiraš sa raznoraznim kremama.
Inače, ja na takve stvari stavljam Kantarion.
-
ja sam sklona za sve što mi je van uobičajenih okvira, pogovoto kad je bio ispod godine dana, ići provjeriti doktoru.
-
nama se to dogadalo stalno pa nam je doktorica prepisala fenistil kapi jer nam nista nije pomagalo
-
-
ništa, sutra ćemo doktoru jer ima osipić i na leđima (a nije od topline), a kvrgice na glavi su manje ali i dalje mi je to čudno. sve sam više uvjerena da nisu komarci neko neki tip glupog dermatitisa. samo koji? seboreični, atopijski, ekcem... ajme ima tolko tih s... da nemam pojma. ima deset mjeseci i do sad to nije imamo pa sam tužna. baš sam se veselila da smo izbjegli te osipe. ovo na leđima izleda kao crvene flekice sa točkicom u sredini, onda tokom dana je jače crveno, pa ujutro manje i tak...
nadam se da ima nešto biljno za takve stvari...
y-as-min za što su točno te kapi?
rozagroza jel misliš na kantarijevo ulje?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma