Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: održavanje kožnog tepiha

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno održavanje kožnog tepiha

Imate li iskustva s kožnim tepisima?kako ih održavate?
    ja imam tepih s trakicama (resama )od kože i do sad smo ga ja i mm u duetu istresali da iz njega ispadne što je više moguće prašine, mrvica ostaloga..bolje mi se to pokazalo od usisavanja..Sad bi ba detaljnije očistila ali kako?imate prijedlog?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Starinska metoda klofanja?

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj pužić prvotno napisa Vidi poruku
    Imate li iskustva s kožnim tepisima?kako ih održavate?
    ja imam tepih s trakicama (resama )od kože i do sad smo ga ja i mm u duetu istresali da iz njega ispadne što je više moguće prašine, mrvica ostaloga..bolje mi se to pokazalo od usisavanja..Sad bi ba detaljnije očistila ali kako?imate prijedlog?

Imam i ja,.. ja sam svojeg jednom oprala u kadi s vrlo malo deterdzenta.
    Poslije pranja isto kao i prije nista mi se nije promijenio, na svu srecu.
    A prije tog sam nosila u jednu praonicu i nisu mi ga htjeli uzeti jer nepise nista o odrzavanju.
    Onda sam stavila u kadu na rizik. ALi moj nije prevelik pa je bilo lako s njim.

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

evo mene opet s mukama po tepihu..ovo ljeto smo ga u samoposlužnoj praoni oprali pod jakim mlazom, poslije se u hladu sušio danima i bio savršeno čist i miristan.no, neki dan nam se pas popiškio na njega i nakon što smo upili sadržaj, dezinf. sredst. oprali i osušili fenom smrad je i dalje prisutan. Jučer sam taj dio tepiha u kadi prala raznim sredstvima i sad je u fazi sušenja uz radijator al i dalje smrdi...mm bi ga cijelog opet prao al ja nedam u praonu jer je hladno i neće se nikad osušiti, usmrdit će se od vlage, pa ga mogu baciti...što predlažete-neko sredstvo za suho pranje za kožu ili da probam zvati kemijske čistionice??

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •