Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Potty training

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Potty training

Zna li možda netko ima li gdje u RH ovako nešto za nabaviti?

http://www.onestepahead.com/catalog/...tegoryId=86184

http://www.onestepahead.com/catalog/...tegoryId=86184

Za mjesec dana idemo na put s našim curkama, avionom i razgledavanje i bilo bi nam strašno korisno imati ovako nešto, pogotovo što je najmanja upravo u fazi odvikavanja od pelena, a i za ove veće curke.

Ili ako bi mi možda koja dobra dušica mogla ovo naručiti usput ako nešto naručuje za sebe ? :trep, trep:

Puno hvala

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

jednokratnih ima po boljim restoranima i hotelima, onak ko i vrecice za uloske

htjela sam rec da pitas u trgovinama koje prodaju tu opremu za restorane i hotele

vjerovatno je vece pakiranje, al imas uvijek u torbi za nedajboze

kad sam bila u rodilistu rekla sam da to moram pothitno nabavit, eto proslo 6 god

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

branka ja imam ovo drugo na linku sto si postavila za prodat sve sa uloscima koji se stavljaju unutra..ako si zainteresirana posaljem ti link na pp da vidis kako izgleda posto sam postavila na net za prodaju .

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Nisam od velike pomoči, ali ako ne pronađete, stavite običnu kahlicu u auto. Mi ju imamo stalno. Ako je loše vrijeme mali u gepeku sjedi na kahlici (karavan), u slučaju punog gepeka povučeš prednje sjedalo skroz naprijed i dijete smjestiš s kahlicom između prednjeg i zadnjeg sjedala.

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sklopivu tutu Tommee Tippee kupila sam u Konzumu, doduše prije 6 godina. Vrlo, vrlo korisna stvar. Nosili smo je sa sobom svuda.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Sandra, pošalji mi na pp da vidim.

Ma znam, i mi smo često nosili običnu kahlicu sa sobom, ali sad idemo na put, i to avionom i bilo bi nam puno praktičnije i tamo gdje idemo imati nešto manje, sklopivo.

Dobila sam link na neki lisac trade, navodno oni imaju. Imaju puno prodajnih mjesta

A bilo bi mi i strašno drago kad bih uspjela nabaviti ovaj plastični dio za školjku

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •