Nije mi jasno zašto mi na public fotki neće stavljati više fotke?
Javlja mi se obavijest da sam prešla neki limit, bla, bla..
A vidim da mnogi imaju po 10 albuma na toj stranici!
Ja imam tek tri i već sam kao limitirana prostorom, zašto?
Nije mi jasno zašto mi na public fotki neće stavljati više fotke?
Javlja mi se obavijest da sam prešla neki limit, bla, bla..
A vidim da mnogi imaju po 10 albuma na toj stranici!
Ja imam tek tri i već sam kao limitirana prostorom, zašto?
smanji veličine fotki ili izbriši stare albume.
Veličina besplatnog prostora je na public fotkiju limitirana. Ako hoćeš više moraš platiti.
Zato jednostavno smanji fotku.![]()
Ili otvori još jedan album ako ti se neda sada sve fotke smanjivati...
Ne znam da li je ta mogućnost ukinuta, ali odeš u my account i zatržiš dodatnih 10 mb(desni gonji kut). I tako svakih 30 dana.
Na proljetnićima imamo već sigurno 80 mb ili više, a ja svom već oko 50 mb.
Provjeri.
mislim, fakat sam spora ali ja ne mogu pronaći gdje mi je 'my account'?![]()
SorryShiny prvotno napisa
, nije više my account sad je my settings. Znači kad si logirana, gore lijevo dođeš mišom na fotki i on izbaci padajuću listu, odeš na my settings i u gornjem desnom imaš account information. Ako imaš mogućnost da dobivaš 10 mb svakih 30 dana, boldano će ti to biti istaknuto i samo klikneš.
Nadam se da ćeš me skužiti, ni sama ne znam kako bih to objasnila :/ .
oprosti sta ti uzurpiram topic, ali...........
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA nestale su mi sve slike... je da nisan bila tamo ima sigurno 2 miseca, al svejedno... bas san ljuta![]()
Irchi legendooooo
meni takve stvari uopce ne padnu na pamet, ja sam bukva pa ak mi velis Ne dam onda ja vise ni ne trazim![]()
Ugl odoh punit fotki![]()
pobogu, a di bi onda stali svi albumi??????Tiwi prvotno napisa
nisam isla svaki mjesec pa sad kaskam....dobro ste me sjetili, nisam zatrazila za ovaj mjesec!
i mislim da je to nemoguce, pa ja na svom znam neotici po 2 mjeseca (da, treba uploadati 4 mjeseca do rodjendana) i slike su jos sve tamo....da nisi nes zeznula?
Nemam tih problema, slike trpam na http://photobucket.com/
Ograničenje je 10 000 komada do rezolucije 800x600
ali oni nemaju ovako lijeo poredane albume, komentare i ostale trendi fore![]()
OK, ali kad se ulogiraš, organiziraš stvari kako tebi paše. Fensi-šmensi pregledavanje za goste ne postoji.
molim vas pomoc, dobila sam racun za jos jednu godinu koristenja public fotki, mada sam potpisala samo na jednu godinu i nisam imlaa pojma da oni to automatksi produzuju. mozda su mi i poslali koju obavijest ali nisam uopce primjetila na mailu. e sad, posla sam ugasiti racun, i ispada da to ne mozes sam nego prvo moras kontaktirat njihovu sluzbu za potrosace...mislim katastfrofa, jos mi se nisi javili, valjda hoce, da li je itko zatvarao racun od vas i kako?
tenx.
nastavak...javili su se s pitanjem da zasto zelim otic (a ima 10 mjeseci da nisam otvorila te stranice) i kao da razmislim jos jednom. nato ja napisem da se ne koristim njihovim stranicama i da sam odlucila zatvoriti racun. nakon pola dana, nista od njih i ja opet pisem da mi izvole dati upute kako da zatvorim racun jer kad odete na "close account" ne dobijete nista. oni se opet ne javljaju.onda sam u frendice posla provjerit da li je ista stiglo i nemam pojma kako usla u racun od nekog tamo ix ipsilona iz pazi sad, gvineje, odmah sam ugasila komp (ja koja sam teski tudum i koja ne zna ni avatar sebi da namjesti ocito imam tajne hakerske sposobnosti). danas od njih nikakv odgovor kad sam pokusala uci na svoje strance od public fotki, dobijem odgovor da mi je racun blokiran zbog krsenja prava koristenja racuna i da se opet obratim sluzbi od kojih cijeli dan nikakav odgovor. da li se moram bojati da ce mi opet slat kakav racun, tuzbe ili sl? a majko moja...uzas, vise nikom ne dajem broj kred.kartice niti cu ista vise kupovat preko neta. bas sam ljuta ko pas. j3el tko bio u slicnoj situaciji?