Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: sumnjam na zubiće.. :/

silverinne avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno sumnjam na zubiće.. :/

ma zapravo ne znam ni sama. imamo skoro 6mj i do prošlog tjedna je redovito i papao i spavao i sve bez problema i onda prošli tjedan počeo bit nervozniji da bi u srijedu zakurio i do petka visoka temperatura bez drugih simptoma. sad kad je temperatura prošla on i dalje užasno nervozan (samo na rukama miran a i to ne nužno, a inače je totalno mirna beba - ni ne znam da te imam-tip) neće ni cicati, samo na prevaru kad ga se napol uspava a inače cica svaka 2 sata. stalno ruke u ustima i sve čega se dočepa, al tako je otkad ih može koordinirati. jesu zubi? može li biti nešto drugo? nemam ga srca više gledati kako plače i vrišti a ja mu ne mogu pomoći. evo toliko plače u trenutcima da se sav zajapurio i sva mu je koža posuta crvenim flekama. pomagajte!

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

a joj, a upala uha? mozda mu je vruce? a mozda zbilja zubici.

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

odvedi ga liječniku

silverinne avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

bila sam u četvrtak i budući da osim temperature nije bilo ničega drugog dobila sam od pedijatrice govor o tome kako su švicarke puno odgovornije majke od nas balkanki jer znaju da se djecu vodi doktoru tek ako 3 dana imaju visoku temperaturu. votevr. a ako mu je vruće... huh... tu nema pomoći i nekako ne vjerujem da bi nakon već polovice ljeta tek sad reagirao i to ovako burno. ah, bit će d su zubi... miš mali. s prvim ni za jedan zub nismo znali pa mi ovo šok... ljubica moja mala, kako se pati... a niš, izgurat ćemo nekako

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

a gle, pusti ti njene price, kolko je kurio? ak je dijete fakat tak nervozno kak pises, il ne znam, mozda se tebi samo cini da je jako placljiv jer ti je inace bio bubica - govorim to zato kaj i ja imam jednu takvu mrvicu koja je 3 mj papala, spavala, malo se poigrala i smjeskala, a onda odjednom mali razbijac ko braco postala, od nekih 4 mj, stalno na rukama i zna cendrat, al ne puno jer odma reagiram naravno. al hocu rec, tek kad je pocela s cendranjem bila sam u šoku jer to nije bila neka njena karakteristika . nadam se da je sve ok, al ak ti je bilo kaj cudno, otiđi opet kod dr.

silverinne avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

sad je ovako. od jučer ujutro ima te neke crvene flekice sitne (1-2mm u promjeru) po cijelom trupu i glavici, a cicat hoće samo na prevaru kad ga napola uspavam. e sad, kad se malo prisjetim ove jeseni, stariji mi je imao trodnevnu groznicu - samo visoka temperatura i ništa drugo par dana i nakon toga takav osip i nejelo par dana...

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

te crvene tockice mogu biti osip od znoja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •