Otvaram novu temu jer mi je ona postala totalno zbrčkana i nepregledna, a baš i ne mogu čekat dugo...
Trebam vadit čak TRI zuba, koji su spletom okolnosti eto ostali u ustima preeeedugo...
Jedan sam vadila u Perkovčevoj, kod MESARA, ne zubara, i to još prek veze, bio je toliko nježan da sam plakala još dva sata nakon zahvata jer mi nije vjerovao da anestezija još nije primila i osjetim sve...
E sad...Ja sam odluku donijela, samo ne znam gdje počet osim kod svog zubara - hoću da mi se ta tri zuba maknu istovremeno, pod općom anestezijom.
Dakle - rizike većinom znam, za nuspojave isto, ali bilo bi mi korisno čut to ponovo, koje pretrage trebam napraviti prije operacije, koliko se ostaje u bolnici, koju bolnicu u ZG, koliko košta ako nije pokriveno zdravstvenim...
Znam da će mi se netko smijat, ali molim vas SVE da me ne pokušate odgovoriti od tog koraka jer su dva poroda, uz trudove, dripove, bušenja vodenjaka, ukupno trajanje od 16h, pucanje, rezanje i šivanje, bili mila majka naspram onog što sam u sat vremena prošla zadnji put.