Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Kako umiriti bebu bez dojke

Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno Kako umiriti bebu bez dojke

Nažalost morali smo uvesti AD i moja beba je već počela odbijati dojkuJoš uvijek sisa,ali kratko i nakon nekoliko minuta počne se živčano napinjati i plakati,ne da mu se jako vući.Užasno me deprimira što ne mogu dovoljno dojiti,a sad me hvata strah kako ću ga umiriti kad ne želi dojku.Nosim ga,mazim,ljubim,ali ništa nije kao cica,sve je to kratkoročno i uskoro uslijedi plač,a ja se osjećam jadno i nemoćno što ga ne mogu utješiti

Datum pristupanja
    Dec 2008

Početno

nosi, pjevaj, mazi...i proći će za koji dan. nažalost druge nema kad je takva situacija

Mamita avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Gigili prvotno napisa Vidi poruku
    Nažalost morali smo uvesti AD i moja beba je već počela odbijati dojkuJoš uvijek sisa,ali kratko i nakon nekoliko minuta počne se živčano napinjati i plakati,ne da mu se jako vući.Užasno me deprimira što ne mogu dovoljno dojiti,a sad me hvata strah kako ću ga umiriti kad ne želi dojku.Nosim ga,mazim,ljubim,ali ništa nije kao cica,sve je to kratkoročno i uskoro uslijedi plač,a ja se osjećam jadno i nemoćno što ga ne mogu utješiti

Bok,

vjerujem ti da se osjećaš jadno i nemoćno. Teško je slušati dječji plač, držati ga na rukama i ne znati što učiniti. Dosta mama je to prošlo. I nije lako, nimalo.
    Bez obzira na uvođenje nadomjestka probaj koliko možeš zadržati proizvodnju mlijeka. Znači, osim nuđenja dojke što češće možeš se i izdajati i nuditi djetetu i izdojeno mlijeko. Da li si probala i kako je išlo?

Vrlo je teško dokučiti razloge plakanja djeteta pogotovu ovako preko foruma kad razloga zaista može biti puno: od umora, mokrih pelena, potrebe za mamom, sikom, nosanjem, strahom i puno puno drugih razloga. Djeca plaču jer tako komuniciraju

Za početak bi trebala provjeriti zdravstveno stanje djeteta s pedijatricom i utvrditi da nije u pitanju upala uha, prehlada ili nešto slično.

Potom da li su u pitanju grčevi? Da li dijete plače u određeno vrijeme? Kako dugo?
    Kako ga umiruješ?
    Kako zaspi? Pitanja je bezbroj.

Moj savjet je da ako nisi do sada da probaš već danas nazvati SOS telefon za dojenje (01 61 77 520 i 091 22 77 220) i kroz razgovor se možda iskristalizira nekoliko dobrih rješenja za tebe i tvoje dijete.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •