-
Ma znate šta?
Ja sam u biti ljuta na ovo vrijeme u kojem živimo, u kojem smo svakodnevno u opasnosti da nam se životu svedu na nekakvo virtualno postojanje, na druženje s virtualnim ljudima, neopipljivim, nedodirljivim, nevidljivim (net), ili gledanje tuđih života, nerijetko strašnih, nemoralnih, bolesnih (tv - ps. kad se sjetim samo onih big brothera za kojima je ludilo i staro i mlado). Ja osobno ne provodim puno vremena na netu, ali i zbog toga (relativno) kratkog vremena mi bude žao, uvijek kad ugasim komp budem nekako prazna...usamljena. I uvijek si kažem: e pa neću više provesti večer uz komp, nego uz dobru knjigu, u šetnji i sl. Tako sam si obećala i za večeras. A gdje sam? Na netu
.
Neko je spomenuo da je net veći problem ljudima danas nego tv. Slažem se.
Posljednje uređivanje od V&NMama : 13.07.2010. at 22:29
-
vissnja jako bi volila da je to stvarno rijetka pojava i da ih nema. Osim što sam čitala o tome, pričao mi je prijatelj koji radi u tvrtki za distribuciju filmova za nekoliko poznatih filmova gdje su ubačeni subliminali. Stvarno bi volila da je to prije izimka nego pravilo, jer je njihva moć da na nas utječu ogromna.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma