Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: trebam pomoć oko naziva za pelene

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno trebam pomoć oko naziva za pelene

jesu li ovo potty training frotirne gaćice/pelene?
    http://img38.imageshack.us/i/p7090236.jpg/

mi nismo platneno pelenaši, pa sam totalni tudum, ali se odvikavamo.
    dijete jednostavno ne želi iz njih, a ne stignu mi se osušiti koliko ih perem.
    trebalabih nešto slično, molim vas,mame iskusnice za pomoć, gdje kupiti u ZG takvo nešto?

može i na pp. (ne želim kršiti pravila,reklamirati ili sl.)

nadalje, ako netko ima,a ne trebaju mu više- tu sam.

puno vam hvala, curke

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Mislim da jesu, obično ih zovu training pants. Nešto kao pojačane gaćice za odvikavanje od pelena?
    Ja sam dobila par komada na poklon, ali ako ih ne nađeš zapravo ti je praktičnije i jeftinije u obične gaćice umetnuti malu krpicu za upijanje.

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    Mislim da jesu, obično ih zovu training pants. Nešto kao pojačane gaćice za odvikavanje od pelena?
    Ja sam dobila par komada na poklon, ali ako ih ne nađeš zapravo ti je praktičnije i jeftinije u obične gaćice umetnuti malu krpicu za upijanje.
    hvala ti na odgovoru, iako, moja šmizla baš voli taj frotir, i zaista sam spremna kupiti par komada (makar rabljenih),jer nam uz te jedne koje smo dobili na poklon ide super. jako im se veseli, a napredak nam je očit. ima miću guzu i ovesu savšene, jedino što sam dobila krvave žuljeve perući tu jednu jedinu.

dakle,i dalje sam u potrazi.

neka odvikavanje bude veselje za nas dvije

pomikaki, hvala ti, još jednom.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Vidjela sam u trgovinama i neke pelene od frotira, koje su šivane kao platnene s čičkom ali tanje, a prodaju se kao neka nova vrsta švedskih pelena, dakle ideja je da drže par tetri za široko povijanje. Potraži u dućanima dječje opreme, možda bi ti to moglo poslužiti. U mtč-u su ih imali.

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    Vidjela sam u trgovinama i neke pelene od frotira, koje su šivane kao platnene s čičkom ali tanje, a prodaju se kao neka nova vrsta švedskih pelena, dakle ideja je da drže par tetri za široko povijanje. Potraži u dućanima dječje opreme, možda bi ti to moglo poslužiti. U mtč-u su ih imali.

vidjela sam to, ali to nije to što trebamo
    anyway, hvala ti

Pandora Aura Monroe avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Training pants sam vidjela na jednom štandu s dječjim stvarima na Trešnjevačkom placu i po web shopovima raznim (često oni koji drže platnene pelene drže i to).

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •