-
što na izgrebana koljena?
Curka od 4 godine se iz male fine dame pretvorila u haharicu i sve češće ima izgrebena koljena i laktove... Kako vi to rješavate?
Moja baka je meni polijevala rakiju
.
-
Očistim sa mlakom vodom, i našpricam Octenisept za dezinfekciju.
-
bepanten ili nevenova mast, nakon što očistim sa vodom ili alkoholom ako je stvarno oderano
-
voda i octenisept cim prije. nakon toga nista, osim ako se ne dogodi da se od "utrljane" necistoce (prasine, pijeska i slicnog) ne inficira. onda mazem betrionom.
-
jel ih to peče?
mi smo do sada samo poljevali vodom...
-
pobjegao mi post
da ponovim, poljevali smo vodom i ona je vrištala ko luda
Octenisept, što je to? nešto tipa Bivacina ?
-
Octanisept je sprej za dezinfekciju i ne peče, uopće.
I mi isperemo vodom, pošpricamo sa oct. i to je to!
-
Okej Tenkju cure, odo ja u ljekarnu sada
-
Octanisept (uvijek ga nosim u torbi) i po potrebi namazem a dermom (dermolibur).
-
Vodom isperemo, eventualno hidrogen (mozda je to octein...?).
A onda mazem kanarionovo ulje jer ono podstice stvaranje mlade koze, ne prave se kraste i manje su sanse za oziljak. Ili nevenovu mast.
-
Isperem vodom i našpricam Octaniseptom, ponekad namažem Sudocremom, pokazao se odličan za ogrebotine i ubode komaraca.
-
Octenisept pa Bepanthen plus.
-
Osoblje foruma
voda.
eventualno bepanthen plus, ali to više psihički, da prestanu cendrati, jer je to posebna magična čarobna mast LOL
-
Pusu
-
-
JOj, flasteri su i nama super, i do sada smo lječili sve njima, od zanoktica do malih ogrebotinica, pa do pospanosti....I imamo na winnija, princeze, medvjede iz DM-a, ali ovo sad su već površine većih formata...
I još nam jedan placebo djeluje: mokra maramica 
I da kupili smo Octenisept
-
Pošpricam Octaniseptom ili Dermosprejem (isto kao i Octanisept), ako treba stavimo flaster i čekamo da prođe...noge su mu kao da je u ratu bio...
-
Zanimljivo, moj ne želi flaster ni u ludilu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma