Pokazuje rezultate 1 do 19 od 19

Tema: curice i odlazak frizeru

miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno curice i odlazak frizeru

Svi oko nas vode svoje curice frizeru...
    Mi imamo 4 godine i nijednom nismo ni primirisali frizeru. Čakimamo jednu tetu frizerku koju znamo i koja ima neki autić sjedalicu u kojoj šiša klince, ali moja princeza neće ni čuti...
    Srećom ima blago kovrčavu kosu , pa se mamine neravnine ni ne primjete dok je šišam.
    SAd imam dečka i ne znam što ću kad mu poraste kosa, mašinica? A rado bi da ima neku frizuru.
    Jel vaši klinci idu frizeru?

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Jana isto stara kao tvoja, prvi put ozbiljnije šišanje prije par tjedana. Do tada par puta šiške, još koji puta šiške u kućnoj radinosti. Čini mi se da joj dosta sporo raste kosa, znam curice koje su se i 20x šišale, ili samo vrhove, ali imaju do guzice.

Danas ćemo opet put frizera, na generalno šišanje, zadnji put tata nije poslušao mamine naputke. Ali kaže da je tada bila jako dobra.

Inače počešljat nju je teže od uspona na Medvednicu, da ne govorim o pranju kose (ima, kao tvoja, blage kovrče, ne znam je l se kuži na avataru). Sad je puno lakše.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Lena ima tri i pol godine i ide frizeru od svoje godine dana svakih par mjeseci. Ljeti je šišamo sasvim kratko, jer je mala divljakuša i puno se znoji, zimi "puštamo" kosu, ali teta uredno potšiša šiškice i poravna pozadi.
    Idemo u salon Tonček i Točkica na Trešnjevci, teta je super brza i spretna, potšiša za 5 minuta svaku kosu. dok dijete gleda odabrani crtić.
    U početku je sjedila meni u krilu, kasnije sama.
    Nama je u samom startu bilo presudno to što u saloni imaju onaj mali tobogan, moja cura je oduvijek luda za toboganima. A teta frizerka na kraju stavi i neke šljokice u kosu, to nam je pa sada izrazito važno.
    Onda smo joj doma nabavili onakvu prskalicu, pa ona frizira nas.

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Mi isto u četiri godine i niti jednom kod frizera.
    Do tri je bila dugogosa, a prije pola godine sam joj šišala šiške i
    prezadovoljna ona i ja. Dobro mi ide tako da niti ne razmišljam o frizeru.

A za sina sam kupila mašinicu i uredila ga lijepo sad za ljetne dane, a kad
    dođe jesen od šišanja sa mašinicom jako lijepo raste kosa, onak ravnomjerno pa da se formira lijepa frizurica.Još malo sa škaricama i to je to.
    Frizer će doći na red ipak malo kasnije.

E sad nejde to baš svakome, ko npr. mojoj prijateljici nikako to nejde od ruke pa mora put k frizeru.
    Posljednje uređivanje od oka : 13.07.2010. at 13:46

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zara se šišala 4 ili 5 puta, margita jednom.
    naša frizerka nam dođe doma ili mi idemo kod nje

šiške im režem sama po potrebi...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja sam totalni antitalent, ali sina bez frke ošišam mašinicom, ne može se baš nešto specijalnu fulati, jedino preskačeš uši.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Iva obožava ići frizeru i sva je presretna kad ju se posjedne za stolac i krene šišati...
    Nedavno samo kao počeli s puštanjem kose. I onda su tata i braco išli na šiušanje a ona šmizla s njima, kao samo u pratnji. I došla doma ošišana...
    Pitala ja muža da zakaj kak...Kaže, ona sama rekla da hoće, to joj je bio doživljaj tjedna. Ali nije ošišana na kratko, ima baš onako frizuricu, kraću, ali žensku!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Nadju smo nedavno prvi put sisali kod frizera, do tad je bila kucna radinost. Tj. imamo rodjaku frizerku, pa posto N nije htela da udje u salon onda je ona dosla kod nas i tako..... Bilo je napeto, napravili smo kratku, bubi frizuricu i bas sam zadovoljna. Nadja se nije otimala, ali nije bila ni odusevljena, sedela mi je u krilu. Posle joj se svidelo, sva zaljubljena se gledala u ogledalo i govorila: Zdravo, ja sam Nadja

Ninči avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Moja curica ima 2 godine i do sad sam joj ja šišala samo šiškice...pa su me pitali "Je li se to sama ošišala", "Da si nije zapetljala žvaku u kosu?" pa sam je prestala šišati

I prošli tjedan sam je odvela prvi put frizeru i mogu reći da me oduševila. Ona, koja nikad nema ni sekunde mira, sjedila je mirno i gledala što joj teta radi.

A malca šišam mašinicom na nulu i tako će mu biti dok mi ne kaže da želi drugačiju frizuru I kad vidim koliko je malo zezancije, i ja bih se najradije ošišala na nulu!

Jelka avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj Jelka prvotno napisa Vidi poruku
    Jana isto stara kao tvoja, prvi put ozbiljnije šišanje prije par tjedana. Do tada par puta šiške, još koji puta šiške u kućnoj radinosti. Čini mi se da joj dosta sporo raste kosa, znam curice koje su se i 20x šišale, ili samo vrhove, ali imaju do guzice.

Danas ćemo opet put frizera, na generalno šišanje, zadnji put tata nije poslušao mamine naputke. Ali kaže da je tada bila jako dobra.

Inače počešljat nju je teže od uspona na Medvednicu, da ne govorim o pranju kose (ima, kao tvoja, blage kovrče, ne znam je l se kuži na avataru). Sad je puno lakše.
    Šišanje prošlo vrlo dobro, bez crtića i inih zanimacija. Tu i tamo bih ju podsjetila kak treba držati glavu i to je to.

miniminia avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Ja njoj popravila šiške, malo podšišala, ajde ne kuži se ak je na štengice...
    Za njega idem u nabavku aparata za šišanje
    Ili nek ide s tatom teti šišarki

anitak avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

L.ima 6 godina,prvi put sam je odvela frizeru sa 2ili 3 god.i to ona nije na miru mogla sjedit neg je hodala po salonu ,a teta frizerka sa škarama i češljom u ruci šetala za njom .
    no sad joj je super kod frizera ,jer je prava mala damica voli se sređivat i uređivat

mamaineven avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Mojoj Emi jako brzo raste kosa pa smo bili već puno puta na šišanju. Zadnji put je sirota frizerka klečala dok joj je ona tipkala po mobu, ali sad ima super frisku! Nevena smo da sad šišali s mašinicom, ali sad želi imati šiljke po glavi (s gelom) pa je i on krenuo put frizera.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Moje curke (a i dečko) idu frizeru od najranije dobi (nekih 18 mj.). U početku su plakali jer su se bojali škara i smetala im je kosa koja im je padala po licu. Sad je već ok (najmanja ima 3 god.). Imamo jako strpljivu frizerku pa izdržimo nekako svi skupa. Ne bih sama šišala djecu, tko zna na što bi jadni ličili.
    Posljednje uređivanje od laumi : 20.07.2010. at 09:54

babyiris avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Rodila se s puno kose. Prvi put bila na frizuri sa šest mjeseci. Sad je 5.5 godina i više ne brojimo odlaske. Uglavnom sam pazila da bude naspavana i sita, bilo je sve 5.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa Vidi poruku
    zara se šišala 4 ili 5 puta
    naša frizerka nam dođe doma ili mi idemo kod nje

šiške im režem sama po potrebi...
    Identicno ovako.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mališa se od 15mj šiša kod frizera
    tata je 2x uletio s mašinicom i više neće
    pretužan mi je s golom glavicom

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ide frizeru redovito, zimi obično rjeđe jer malo pustimo kosu, ljeti češće.
    Počeli smo je voditi kod dječjeg frizera jer ju je smetalo sve u vezi kose (pranje, češljanje), a tamo se gledaju crtići, pa je bila mirna - a sad ne želi čuti da ide bilo kuda osim 'svojoj' frizerki. Dapače, nagovara i mene da krenem k njenoj frizerki na šišanje.

Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

starijeg sam sina osisala sa masinicom sa god.i pol..
    od tada redovno se sisa..

seka ima 4 i pol,,jos se nije sisala (osim jednog pramena),ne zeli ni cut za frizera ili skare-odmah u plac.
    Necu ju terati,kad sama odluci-tad cu ju sisati (kosa joj je mokra do guze)

maleni je jos premali za sisanje...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •