Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 62 od 62

Tema: Adrijanina Lara u bolnici

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Samo nek se to zavrsilo kako treba!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

glavno da je sve o.k.
    Ipak, jel bi to značilo da bi svaki pedijatar trebao napraviti nalaz krvi prije cijepljenja? Ako da, zašto se ne rade? Vjerovatno zbog kroničnog nedostatka love..Npr., CRP-je jednostavna i super pretraga, ali košta oko 80 kn kod privatnika, što znači da je mi u zdravstvu nemamo zbog manjka novca..(uvik isto..)
    Ako ne, kako sa sigurnošću znati da je dijete trenutno potpuno zdravo i da će samim time lakše podnijeti nuspojave? Da ne ulazimo u samu dubinu-cijepiti ili ne...

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ne znam jel to znaci to, ali ja ozbiljno razmisljam nakon ovoga da sama trazim da urade nalaze prije vakcinacije.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

MajaMajica, za CRP se krv koliko znam vadi iz vene. Ne znam koliko bi, bez obzira na novce, to imalo smisla.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Andreju su jučer za CRP vadili krv iz prsta. Dr ima aparat u ordinaciji i obavili smo to odmah, nismo ni izlazili u čekaonicu. Platili smo 60 kn.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj mamazika prvotno napisa
    MajaMajica, za CRP se krv koliko znam vadi iz vene. Ne znam koliko bi, bez obzira na novce, to imalo smisla.
    Ne, mi nismo nikada vadili krv iz vene. Naša dokica ima aparatić koji izgleda kao kemijska, ubode je u prstić i poslije nacrta bubamaru na flasteru.
    Zato Luce ne zna šta znači vadit krv, mislim na bol..dođe joj sama, pruži prst i kaže-nacrtaj bubicu

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Blago vama. Kod moje doktorica nema ništa, nije u zakupu pa nema love. A inače nisam to još vidjela. Pretpostavljam da je slično aparatićima za šećer u krvi?

Adrijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Mi smo napokon doma, pustili su nas jučer navečer :D
    Hvala puno svima na brizi. MM mi je printao sve s foruma i nosio u bolnicu.
    Lara je vjerojatno ( pravi uzrok ne znaju ) imala jaku reakciju na cjepivo.Bila je na Penbritinu, ali hvala bogu već treći dan je bila bez temperature i samo smo čekale da dovrše terapiju antibiotikom da možemo doma.
    U bolnici smo se totalno prehladile, i preživljavale svakakve šokove ali glavno da smo mogle biti skupa (nadam se da je ona već sve zaboravila).
    Budite oprezne kad idete cijepiti djecu, meni je ovo bilo grozno iskustvo i još tučem glavom u zid radi toga. Ali hvala bogu sve je dobro prošlo.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

najvažnije je da ste doma i da je sve u redu

ljubi malenu!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj Adrijana prvotno napisa
    U bolnici smo se totalno prehladile, i preživljavale svakakve šokove ali glavno da smo mogle biti skupa (nadam se da je ona već sve zaboravila).
    Adrijana, kad budeš mogla podijeli s nama vaše bolnuičko iskustvo. Čuli smo da si se uspjela izboriti za puno toga-bravo!
    A sad guštajte, svi zajedno!

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Super da ste doma! Pazite se i mazite!

Osoblje foruma tweety avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bravo bravo, baš sam neki dan pitala mammu kako je lara, a kad ono superrrr

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova