Stranica 1 od 3 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 133

Tema: ON-LINE kupovina trudničke robe

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno ON-LINE kupovina trudničke robe

Cure, na strogom sam mirovanju, a tijelo buja i potrebna mi je nova obleka. Mm-a bi poslala u Dorothy Perkins ali znam da če doč s nečim i samo ču poludit, i ovako sam neuravnotežena od ležanja i hormona.

Naručila bi najradije on-line ali ne dostavljaju u Hrvatsku
    Jel znate neki shop gdje mogu relativno povoljno kupit neku trudničku robu on-line, malo veči brojevi?

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Pa možeš uvijek pregledati Neckermann. Ja sam bila naručila par stvari, ali na kraju sam odustala a prve koje su mi stigle su bile jaaaako prevelike, pa prije narudžbe ne treba naručiti svoju normalnmu veličinu, već se izmjeriti.
    Inače ne volim takve shop-ove, ali je u mom gradu nestašica trudničkih trgovina pa sam zato probala. Ali svakako možeš prosurfati pa vidjeti liči li ti to na nešto

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ma baš sam htjela napisati NE nekerman jer što god sam ikada naručila je bilo OGROMNO, upravo sad mi je mm izvadio neku tuniku iz ormara da mi se naruga, koja je na slici full strukirana i prekrasna, kad je stigla, 6 mene je moglo stati u nju a bila je ne sječam se koji broj ali ekvivalent Medium :shock:

Najradije bi mu ipak sprintala iz engleskog kataloga D. Perkins pa da mu prodavačica pomogne vidjet nešto slično...ali ne slutim happy end

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

eBay!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Nisam nikad kupovala preko e-bay, jel to sve rabljena roba il ima određenih marki ili kako funkcionira?

Idem vidjet al ne snalazim se nikako na e-bayu, totalna seljanka

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nekerman meni ima super kvalitetnu robu, ali imaju za 1 broj veće stvari.
    Uzmeš manje...

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ima na eBayu i novih stvari. Samo unesi "nwt" na američkom eBayu ili "bnwt" na britanskom ("new with tags" i "brand new with tags").

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Jesam ja nešto krivo tražila il je maternity roba na ebay FULL skupa? Samo za jednu trenirku traže 80$ pa mi se to ćini malo too much. U Dorothy Perkins naručim za soma kuna stvarno jako puno stvari...jedini je problem što ne isporučuju u CRO!!!

Budem provala udavit frendicu da mi uzme u Engleskoj i pošalje...ako to ne uspije, bacam se na nekerman...iako nemaju baš neki izbor za trudnice.

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

pa dal mozes otici do nekog shoping centra ili ducana bez puno hodanja, u autu dakle, u kupovinu?
    ili si bas na strogom mirovanju?
    ak osi na strogom mirovanju, muzeva odjeca bi ti mogla posluziti
    ja sam za po doma cijelo ljeto u muzevim kratkim hlacama, preudobne su mi i ssuper, i sirokim t-shirts, nitko me ne vidi a nisam trosila lovu na stvari koje necu vise obuci.
    za van sam si svakako kupila oblekicu

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

I ja sam na mirovanju, ali mi seka radi DP pa mi je kupila dvoje trudničkih hlača, super su. Za sada dosta, imam još nešto iz prve trudnoće, a i valjda ću uskoro moći u shopping.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa
    Jesam ja nešto krivo tražila il je maternity roba na ebay FULL skupa? Samo za jednu trenirku traže 80$ pa mi se to ćini malo too much.
    Pa ovisi koje marke tražiš. Npr. Old Navy ima super povoljne stvari.

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ako ces kataloge, preporucam laredout iako bas nisu jeftini (bar za moje pojmove). no imaju i akcije online (www.laredoute.hr) i odredene cheap linije pa se nade jeftino. inace, generalno sam 38, ali kod njih uvijek kupujem 34/36 pa ono kaj sam kupovala za trudnocu, a da je normalna odjeca sam uzimala 38 i super je. s tim da imaju i trudnicku liniju. bas sam na akciji kupila dvoje tajice za nekakvih 80 kuna i jos uvijek su mi dobre (25 tjedan, +9). a majice su im cesto duzi modeli pa su jako pogodne za prekrivanje trbuha. generalno je kvaliteta stvarno jako okej, a dizajn krasan. (narocito imaju divne balerinke koje se nadu ful jeftino, a nisu oni jako uski modeli pa mozes u njima cijeli dan i naoteci ko slonica i dalje nece tiskati, a nikad ne izgledaju prevelike kad ih obuces ujutro na neotecenu nogu).

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Tajuska Super je, i baš moj stil, ovo mi je otkriče i za u buduče!
    Hvala!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Tajuska samo jedno pitanje, jel ima šanse da kataloški naručim iz kataloga sa neta? Kad idem ispuniti narudžbenicu pita me šifru proizvoda, pa neznam jek to neka caka sa tiskanim katalogom ili je ono slovo pored artikla šifra?

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Tajuska samo jedno pitanje, jel ima šanse da kataloški naručim iz kataloga sa neta? Kad idem ispuniti narudžbenicu pita me šifru proizvoda, pa neznam jek to neka caka sa tiskanim katalogom ili je ono slovo pored artikla šifra?
    hm, ja uvijek narucujem mailom (evo sad sam tek skuzila i da imaju webshop, nekak preferiram listanje kataloga ). i onda narudba izgleda npr ovako:
    str 142, B Top 2 komada, ljubičasta + bijela, 592.3174, vel. 34/36, 89 kuna

daklem, imas ovo slovo koje oznacava odredenu vrstu robe na toj strani, a ovaj velik broj sa tockom bih rekla da je sifra i ona u pravilu oznacava boju odnosno velicinu u nekim slucajevima....
    ne znam jel ovo smisleno?

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

sad sam uspjela naci na kaj mislis. sifra je definitivno taj broj s tockom (7 znamenaka) koji unutar odredenog proizvoda oznacava podtip odnosno u pravilu boju. kad povecas stranicu kataloga lijepo se vidi....

i da, nema na cemu

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Yupi skužila sam
    Evo naručujem, samo me frka da se ne zanesem ima stvarno super stvari. Ove preskupe samo gledam i slinim, a ove malo jeftinije mi je mm dozvolio

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo mene opet s pitanjem, kad se mjerim za naručit robu u LaRedoute po onoj njihovoj tablici ispadam broj 48, a inaće sam broj 42 :?
    Jeli oni imaju neke posebne brojeve? Tajuška rekla si mi da si ti 38, jel si 38 i u Hrvatskim mjerama ili?

Tako sam se mjerila i za Nekerman pa kad sam naručila po njihovoj tablici došle plahte a ne majce, mogla sam 5 mene stat u sve!

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

moram priznati da se nikada nisam mjerila po njihovim mjerama...

generalno sam 38 (u vecini marki), ali kod njih uvijek uzmem broj manje dakle 36 ili onu opciju 34-36. odnosno od kad sam trudna (i debela) uzmem bas 38 i on mi je dobar. tak da moguce da ak si 42 da bi ti njihov 40 bio okej...ali to ne mozes znati dok prvi put ne narucis.

cipele sam njihov i "nas" 38.

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

da, kad kazem da mi je dobar njihov 38 od kad sam trudna mislim na majice, haljine i tajice. ostalo nisam pokusavala jer mi je preriskantno posto mi se tijelo u sredini skroz izdeformiralo...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

U dobro je, glavno da nisam preko noći naraslu u 48
    Sad gledam sve svoje majce, i ovu na sebi i gaće sve 42, pa sam bila skroz zbunjena.

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

U dobro je, glavno da nisam preko noći naraslu u 48
    takvi sokovi su jedan od razloga zakaj zaobilazim metar u sirokom luku

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Sad mi palo na pamet još jedno jednostavno riješenje: a da s mužem pošalješ seku, kumu ili prijateljicu koja bi znala što ti se sviđa? To ti je možda najjednostavnije riješenje. Uvijek možeš zamijeniti za drugo ako veličina nije dobra ili ti se ne sviđa

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Uh bojim se da bi tek onda dobila živčani slom
    Seka u najmanju ruku ima za 180 stupnjeva drugačiji stil od mene, a još je i starija 7 godina pa mi vječito želi nametati kako se zapravo trebam oblačit itd. To je totalni no no...a ona mi je usput i kuma

Ma naručila sam u LaRedoute neke super stvarčice na akciji, i još mi frendica naručila u Dorothy Perkins u Engleskoj stvari koje sam poslala da želim tako da bi sve to trebala dobiti kroz tjedan-dva, i onda bum si bile ljepa

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno Mala trudnicka odjeca

Vidim da se povela rasprava o odjeći, pa da priupitam. U prvoj trudnoći sam naručila od rodbine iz Norveške no sad ih ne bi htjela tlačiti, a problem je u tome što sam ja inače broj 34 (!) pa mi sve trudničko bude jako, jako preveliko. Hlače ogromne. Ramena preširoka. Pa ako netko znna dućan gdje se mogu kupiti mali brojevi toplo se preporučujem za savjet.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja ti samo mogu savjetovat naručivanje iz ovo LaRedoute, imaju prekrasnih krojeva u koje stanu i trudnice, a imaju i nešto trudničkih stvari koje su fakat super.
    Pogledaj on-line ima baš veliki iscrpan katalog sa brojevima od 32 nadalje mislim.

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ja narucila iz laredua, grozno iskustvo, cekali smo narudzbu mjesec i pol dana, na kraju sam pukla i izgovorila im svega preko telefona, onda je stiglo
    nikad vise...

tajuska avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj lucylu prvotno napisa
    ja narucila iz laredua, grozno iskustvo, cekali smo narudzbu mjesec i pol dana, na kraju sam pukla i izgovorila im svega preko telefona, onda je stiglo
    nikad vise...
    ma da? ja sam najduze cekala 3 tjedna i to ako su stvari iz kataloga. stvari s akcije su dolazile kroz tjedan dana...i uvijek je sve stimalo. jednom sam profulala neki super poklon, ali su mi na zamolbu ipak poslali

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hebote ako mi bude kasnilo mozda vec prerastem robu

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ebay definitivno. ima super jeftinih stvari, može se kupiti novo i rabljeno i stiže za max 2 tjedna. meni je tako sve dolazilo kaj smo kupovali. cijene su sa dostavom neusporedivo niže nego kod nas

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja sam onda totalni tudum za e-bay, jer ono što sam ja vidila nisu baš jeftine cijene, našla sam neke obične trenirke za po 80-100 $ a to baš i nije nešto full jeftino :/ Moram još malo prostrudirati e-bay...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

BNWT MARKS & SPENCER MATERNITY BEIGE LONG TOP DRESS 20
    GBP 4.99
    Approximately US $7.95

Eto samo za primjer... a ima toga da ti treba mjesec dana da pregledas...

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ili ako se trazi markica

NWT Juicy Couture Velour Maternity Hoodie Set, Black, M
    US $49.99
    S(kršitelj koda)ing: $12.00

U prijevodu, niti 300 kn sa postarinom...

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja sam onda totalni tudum za e-bay, jer ono što sam ja vidila nisu baš jeftine cijene, našla sam neke obične trenirke za po 80-100 $ a to baš i nije nešto full jeftino :/ Moram još malo prostrudirati e-bay...
    idi na ebay uk

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ako ti kod nekog itema piše da ne šalju u RH, ipak pitaj kolika je poštarina jer obično svi na kraju pošalju

za visinu poštarine evo link http://www.royalmail.com/portal/rm/c...diaId=53800712
    http://www.royalmail.com/portal/rm/j...eyname=INTSIGN
    da znaš koliko je otprilike realno dati

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

opet ja

pogledaj i dječju robicu, stvarno ima svega

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Meni je njemacki daleko najbolji za djecju robicu... imaju hrpu stvari iz uk, a duplo jeftinije... (nikako da skuzim na koju foru)

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Scandalous prvotno napisa
    Meni je njemacki daleko najbolji za djecju robicu... imaju hrpu stvari iz uk, a duplo jeftinije... (nikako da skuzim na koju foru)
    vjerujem, ali ja ne znam njemački pa mi je uk bolji

darcy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Pogledaj na netu butik La Vie ili Angel. U Angelu stvari koštaju oko 300kn, ali ima i jeftinijih, pa ako ti se nešto svidi, pošalji muža da ti kupi, pa nek zamijeni broj ako ne odgovara. Imaš i na aukcije.hr rabljenu obleku za trudnice. Sretno!

Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Zara1 prvotno napisa
    Citiraj Scandalous prvotno napisa
    vjerujem, ali ja ne znam njemački pa mi je uk bolji
    Ne znam ni ja pa trebas vidjet na sto te kupovine lice... al ok, ja pitam muza koji zna...

btw kleidung je odjeca.... bar mislim...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ali recimo ne kužim jednu stvar, ako ja želim naručiti dosta obleke, a tamo mi se čini kao da je sve od različitih prodavača itd. za 5 majca i 2 trenirke mogu na kraju platit 7 poštarina?

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ali recimo ne kužim jednu stvar, ako ja želim naručiti dosta obleke, a tamo mi se čini kao da je sve od različitih prodavača itd. za 5 majca i 2 trenirke mogu na kraju platit 7 poštarina?
    da ako uzmeš od različitih prodavača
    ali neki imaju internet trgovine u kojima možeš kupiti više komada robe, pa dobiješ popust na poštarinu

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Hm, znam da sad ispadam totalni tudum, al eto ja jučer bidala za jednu super majicu i sad mi javili da platim preko Pay Pal, kako to funkcionira? Šta ne mogu jednostavno platit preko CC?

Idem malo skužit PayPal al sam lagano skeptična sa takvim sajtovima i MoneyBookersima itd.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ne mogu ja to skužit, pa sad otvorim account pa čekam neke verification codes, pa sto godina teglenja da bi kupila jednu majicu! Prekomplicirano. A jest i ova Hrvatska na kraju svijeta, da nemamo normalnih on-line trgovina nego je sve nešto komplicirano

Evo moja frendica u Engleskoj naručila u D.P. u ponedjeljak, stiglo joj u Srijedu!!! Zašto i nama ne mogu malo pojednostavnit život?!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

paypal otvoris account i polozis lovu i platis neku proviziju za transfer love

ja ti jedino mogu preporucit da vidis od ekipe koja zivi vani da se dostavi na njih pa ko skoro dolazi za zg dovuce sa sobom

meni sestra dolazi za bozic ak se mozes time okoristiti

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

http://www.ullapopken.nl/ullapopken/...nl&language=nl za puniji stas, mislim da ide do broja 62

http://www.missetam.nl/ POSITIE ti je odjeca za trudnice

http://www.msmode.com/

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Ne mogu ja to skužit, pa sad otvorim account pa čekam neke verification codes, pa sto godina teglenja da bi kupila jednu majicu! Prekomplicirano. A jest i ova Hrvatska na kraju svijeta, da nemamo normalnih on-line trgovina nego je sve nešto komplicirano

Evo moja frendica u Engleskoj naručila u D.P. u ponedjeljak, stiglo joj u Srijedu!!! Zašto i nama ne mogu malo pojednostavnit život?!
    ne trebaš čekati taj code on ti u biti služi da ti na kraju vrate nekih dolar-2
    za nešto ubi me ne sjećam se više
    ali znam da ga nisam koristila i najnormalnije palačam pay palom
    i pazi ako si već bidala i osvojila majicu a ne platiš je dobit češ lošu ocjenu
    pa te pri sljedećoj kupnji neće milo gledati

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

A onda budem kupila da ne dobijem 1 samo stvarno su ga zakomplicirali!

Stray ove stranice su mi super, ali khm khm jedan sitni problemčić SVE su na Nizozemskom Al ajde vrtim slike, sve mi se sviđa a pojma nemam kako da naručim i jel dostavljaju igdje van Dutch-land?

I hvala što se nudiš ali meni treba nešto stvarno pod hitno, evo danas majca koju sam normalno nosila prije 2 tjedna dolazi do pola trbuha :shock:
    Stiže mi Dorothy Perkins valjda sljedeći tjedan i LaRedoute, ali i taj Redoute treba 2-3 tjedna pfffff...več počinjem nositi muževe majce, ali ne izgledam ni približno sexy ko one mršavice na reklamama koje su hiper zanosne u muževim košuljama

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

joj roza i ja sam cijelu proslu trudnocu provela u m robi
    njegove rebe, majce, kosulje... ja sam inace preskrta za kupovanje trudnicke robe, nekako mi bacanje para a nisam radila pa mi nije bilo bitno

ali sada za drugu, pa nemogu bas na posao ici u njegovim hlacama, mislim da bi me poslali na ispitivanje pa sam prisliljena uzeti bar jedne hlace i mozda jednu suknju
    naravno da jos nista nisam kupila i da sve odugovlacim, a stvari jedva zakopcavam odnosno dizu se preko trbuha, grozna sam...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja odustajem sa velikim O od paypala i e-baya....cijeli dan se maltretiram, pokušavam karticom uplatit na paypal, ali ne prima uplate, iz neznamtinijakojeg razloga, onda kad pokušavam linkat svoje-bay account sa paypalom da mi automatski dođe neka solucija za uplatu, ne prepoznaje moj ebay account...ma ono...sve što se može na ovom svijetu zakomplicirat se zakomplicira. I moj dan završava sa jednakom frustracijom sa kojom je i počeo, nema šanse da u našu ljepu Hrvatsku dopeljam par trudničkih sitnica, jer sam il glupa il je svijet otišo kvragu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •