Pokazuje rezultate 1 do 50 od 796

Tema: Zabrana nošenja burki u Francuskoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Pinky prvotno napisa Vidi poruku
    sad bi ja upitala ewu šta misli o križevima po školama i ostalim javnim mjestima, ali bolje mi je da šutim.... mislim da već znam odgovor, ispričavam se ako unaprijed krivo zaključujem, ali bojim se da nisam
    zašto ti je bolje da šutiš???
    pa ok, onda nisi trebala ni pitati, zar ne

kao što kaže Maria, ovo je katolička zemlja, tko želi neka se prilagodi a tko ne žao mi je...i križeve ne uspoređuj s burkama

što se mene tiče mogu si oni u Bosni u javne ustanove staviti mjesec i zvijezdu (mislim da i imaju, ok) ali burke, ne ne

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj ewa prvotno napisa Vidi poruku
    kao što kaže Maria, ovo je katolička zemlja,
    sta mi nismo zemlja s vecinskim katolickim stanovnistvom
    mozda nisi tako mislila napisati kako jesi, ali razlika je ipak velika.

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    sta mi nismo zemlja s vecinskim katolickim stanovnistvom
    jesmo, jesmo.
    i samo uzgred kad već spominjemo i hrvatsku (koja tu također kao i USA ima problem u sukladnosti državnog uređenja i onog što se provodi u praksi) ujedno smo i sekularna država, stoga vjerska obilježja nemaju što raditi na javnim mjestima, ali to je jedna opet sasvim druga tema...

ali ewa je dobro rekla, vjerska obilježja i taj problem su jedno, burke opet sasvim nešto drugo.
    Posljednje uređivanje od moia : 14.07.2010. at 09:29

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj maria71 prvotno napisa Vidi poruku
    kad dođeš u neku zemlju izvoli se prilagodi toj zemlji ,a ne da ti tu zemlju prilagođavaš sebi. Točka. I odjav.
    x

Citiraj peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    zamislite kak bi bilo da mi dođemo u neznamnija saudijsku arabiju i tamo počnemo hodati po cesti u kratkim hlačama i gologlave.... Bile bi vjerojatno u zatvoru prije prvog ugla.
    x

eris avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj ewa prvotno napisa Vidi poruku
    zašto ti je bolje da šutiš???
    pa ok, onda nisi trebala ni pitati, zar ne

kao što kaže Maria, ovo je katolička zemlja, tko želi neka se prilagodi a tko ne žao mi je...i križeve ne uspoređuj s burkama

što se mene tiče mogu si oni u Bosni u javne ustanove staviti mjesec i zvijezdu (mislim da i imaju, ok) ali burke, ne ne
    Pa ovako ewa, Bosna nije islamska zemlja, i vjeruj nema mjeseca i zvijezde u školi ili javnoj ustanovi.U vjerskoj školi ima, ali tamo gdje ide obična raja ne. Ni Hrvatsku ne doživljvam kao "katoličku", te kategorizacije pripadaju jednom drugom vremenu. Neću s tobom polemisati o vjeri, ali samo taj tvoj podcjenjivački stav, da je islam zbog nečega inferiorniji u odnosu na katolicizam, objašnjava činjenicu zašto ljudi reaguju onom staro,"kada mogu oni tako moramo i mi ovako,". I da ti ljudi,koji su, kažete došli, su vjerovatno tu decenijama i Francuska je dio njih koliko i oni dio nje( ne vidjeh da su se fini Evropljni prilagodili običajima i tradiciji Indijanaca, kada su došli u Ameriku)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •