Pokazuje rezultate 1 do 50 od 796

Tema: Zabrana nošenja burki u Francuskoj

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj ewa prvotno napisa Vidi poruku
    ma zbog čega se to ne bi osjećao dobrodošao, ma daj
    da li bi se ti osecala dobrodoslo ili kako vec da svaki dan vodis svoje dete u vrtic koji ima istaknuta verska obelezja neke druge vere? svaki dan? i onda odlazis na posao gde su isto istaknuta obelezja neke druge vere?
    znaci ne da odes turisticki u neku zemlju, divis se, upoznas kulturu, obicaje i onda se vratis u svoju zemlju gde si vecina...

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj vissnja prvotno napisa Vidi poruku
    da li bi se ti osecala dobrodoslo ili kako vec da svaki dan vodis svoje dete u vrtic koji ima istaknuta verska obelezja neke druge vere? svaki dan? i onda odlazis na posao gde su isto istaknuta obelezja neke druge vere?
    znaci ne da odes turisticki u neku zemlju, divis se, upoznas kulturu, obicaje i onda se vratis u svoju zemlju gde si vecina...
    bdw.u vrtiću nema križeva

ali ako živiš u takvoj zemlji gdje je većinski drugo stanovništvo onda se moraš prilagoditi i nema ti druge, tvoj problem ako ti smeta..iako tu ne vidim problem osim ako nisi " vampir"

i na kraju odgovor na pitanje da li bi se osjećala dobrodošlo...DA, jer sam živjela u takvoj zemlji

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

jedna stvar je tolerirati i poštivati nečiju kutluru, običaje, vjeru, seksualnu i inu opredjeljenost, a sasvim druga stvar otvoriti vrata šerijatu. muslimanske zemlje zbog toga sigurno neće reći hvala.

osim toga ukoliko je netko čitao kuran ili je imao doticaja sa šerijatom razumjet će o čemu govorim. u šerijatu nema mjesta toleranciji i uvažavanju bilo čega sem islama i ono što propovijeda islam. dapače sve ostale vjere, kulture, običaji i različitosti smatraju se prljavima, nedostojnima, ništavnima. a žena, eh da žena je svedena na vlasništvo.

nema tu govora što žene žele jer svoje želje tamo žene ne plačaju packom po ruci već životom, tako da mi je u tom kontekstu uopće smiješna izjava kako ne žele sve žene islamskog svijeta biti spašene. osim toga mnoge jesu indoktrinirane, odnosno velika većina, a indoktrinacija i ispiranje mozga počinje od prvog dana života, od najranijeg djetinjstva kako za dečkiče tako i za curice.

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku
    jedna stvar je tolerirati i poštivati nečiju kutluru, običaje, vjeru, seksualnu i inu opredjeljenost, a sasvim druga stvar otvoriti vrata šerijatu. muslimanske zemlje zbog toga sigurno neće reći hvala.

osim toga ukoliko je netko čitao kuran ili je imao doticaja sa šerijatom razumjet će o čemu govorim. u šerijatu nema mjesta toleranciji i uvažavanju bilo čega sem islama i ono što propovijeda islam. dapače sve ostale vjere, kulture, običaji i različitosti smatraju se prljavima, nedostojnima, ništavnima. a žena, eh da žena je svedena na vlasništv

nema tu govora što žene žele jer svoje želje tamo žene ne plačaju packom po ruci već životom, tako da mi je u tom kontekstu uopće smiješna izjava kako ne žele sve žene islamskog svijeta biti spašene. osim toga mnoge jesu indoktrinirane, odnosno velika većina, a indoktrinacija i ispiranje mozga počinje od prvog dana života, od najranijeg djetinjstva kako za dečkiče tako i za curice.
    ovo je jako ružan, ponižavajući post pun mržnje i molila bi moderatore da se uključe. a na zadnju rečenicu o ispiranju mozgova stvarno nemam komentara...tužno moia, jako tužno

disciplina avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj moia prvotno napisa Vidi poruku

osim toga ukoliko je netko čitao kuran ili je imao doticaja sa šerijatom razumjet će o čemu govorim. u šerijatu nema mjesta toleranciji i uvažavanju bilo čega sem islama i ono što propovijeda islam. dapače sve ostale vjere, kulture, običaji i različitosti smatraju se prljavima, nedostojnima, ništavnima. a žena, eh da žena je svedena na vlasništvo.

zbilja??????
    pročitala si Kur´an?????? daj ne iznosi ovakve neistine molim te..
    em si neznalica em se dičiš s tim!
    jer da si ga pročitala NIKAD ne bi napisala ovakvo nešto!

i mislim da se ovdje mješa pojam marame i burke

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Citiraj disciplina prvotno napisa Vidi poruku
    zbilja??????
    pročitala si Kur´an?????? daj ne iznosi ovakve neistine molim te..
    em si neznalica em se dičiš s tim!
    jer da si ga pročitala NIKAD ne bi napisala ovakvo nešto!

i mislim da se ovdje mješa pojam marame i burke
    neš ti pročitati kuran...

i nitko ovdje ne brka maramu i burku.

nego vidim da se osjećaš prozvana, pa ajde draga citate na sunce koji idu u prilog ženama, ne diskriminiraju ih i smatraju ženu jednako vrijednim bićem kao i muškarca.

ja znam za ovo. pa na primjer:

"Muškarci vode brigu o ženama zato što je Allah dao prednost jednima nad drugima i zato što oni troše imetke svoje."

”Žena je stvorena od rebra i nema načina da se ispravi; zato ako želite da imate koristi od nje, okoristite se dok je još iskrivljenosti u njoj. A ako pokušate da je ispravite, slomit ćete je, a slomiti je znači razvesti je.”

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •