-
Razlog zašto žene nose burke jest taj da bi pokrile svoje tijelo da nitko na ovom svijetu ne bi nikada imao ikakve seksualne primisli o toj ženi osim njenog muža.
Mislim da je to dovoljno dobar razlog da ga nose, i ne vidim zašto bi, samo zato jer su na zapadu, morale svoju vjeru adaptirati zapadnjačkom načinu življenja? Za onog tko vjeruje, vjera je apsolutna i nije relativna, plus ne zaboravimo da ipak postoje ljudi na svijetu koju svoju vjeru shvačaju potpuno i ona im je sastavni dio života i smjernica. To što Katolici adaptiraju Bibliju kako im paše i da bude u skladu sa današnjicom, ne treba biti mjerna jedinica ostalim vjernicima. Onaj tko je iole ozbiljan u vezi vjere neće ovakvu odluku uopče propitkivati.
Al i mimo toga, mislim da je ovo kršenje ljudskih prava. Teroristi se mogu zamaskirati i u poslovne ljude il doktore, kako su to dosad lako radili. Ovo nema veze sa terorizmom nego sa ugnjetavanjem i sputavanjem ljudskih sloboda. Otužno mi je vidjeti da se burke zakonom zabranjuju dok se s druge strane legalizira prostitucija, droga i kockanje. Don't get me wrong, ja sam strastvena pokerašica, al samo povlačim tu paralelu...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma