-
Sad ste me sjetile - lakše je kad je dvoje odraslih, aii nije uvjet. Kad su moji dečki bili sasvim mali (mlađi u onoj sjedalici koja se okrene i ide na prednji sic, u starom autu nije bilo zračnih jastuka) znala sam s njima ići sama do mame i natrag (100 km). Na dulje - ne baš.... Zapravo, nije bilo ni prilike. A onda smo kupili novi auto i nove sjedalice i gotovo. Nije da se ne bih usudila putovati s njima dalje, ali eto - nije bilo prilike.
U našem autu su za zabavu i igranje uobičajene hrpe plišanih igračaka (jedino za njih moraju imati torbe i pokupiti ih - to rade svojevoljno jer se ne vole odvajati od njih) i mir je već godinama.
Dok su bili u dobi od 2-3 godine, štedili smo za kopnenu vikendicu i preskočili more i druga dulja putovanja, a baš mi se nekak čini da je to kritična dob. Eto, slučajno je tak ispalo.
-
Na put smo obično kretali ujutro 5-6 da izbjegnemo velike vrućine. Ove godine ćemo vjerojatno kasnije jer imamo klimu. Dnevno spavanje je cura već odavno izbacila, pa ni ne možemo tempirati put prema njenom spavanju. U vožnji nekad zaspi, nekad ne, nema pravila. Ono što nam je najvažnije: ne krećemo na put subotom, nedjeljom niti dan uoči praznika. Ove godine idemo u ponedjeljak i vraćamo se u petak, nikad nije bilo problema s pronalaskom apartmana. Stajemo putem (MM je pušač i kavopija) da protegnemo noge i obavimo wc, u vožnji sam obavezno iza silom prilika (povraćanje). Prošle godine smo doma krenuli dosta rano, ali smo stali na Plitvicima i cijeli dan obilazili NP. Ove godine isto planiramo neki izlet na povratku (dok je bila beba, nije bilo takvih izleta).
-
najljepše je bilo kad je bila u sjedalici na suvozačkom mjestu okrenuta u rikverc od vožnje a licem prema meni
sjećam se vrećice pune malih zvečkica i igračaka koj ami je bila u krilu i svako malo sam joj nešto novo dodala a ona bi to naravno hitila ljevom rukom između sica i vrata - onda ja vadim drugu i tako dovijeka - to je ona i skužila kao igru 'moram baciti ovu igračku da dobijem novu' hihih
sada je sjedalica iza suvozačkog sica i malo si nariktam retrovizor i onda se nas dvije malo gledamo, puno smješkamo i super putujemo!
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma