-
Jučer mi je prvi put rekla da ju boli i da joj je bradavica ispucana i ljušti se.Pogledala sam i stvarno joj je crvena.Kaže i da ju boli kad mala počne sisati.Sad kad bolje razmislim, mala već mjesecima odbija lijevu dojku, pa sisa samo na desnoj.A sad ta desna ju boli.Kolegica ima osjećaj da joj nije dovoljno mlijeka iz te jedne sike jer mala pokazuje znakove gladi pa joj je uvela i prije mjesec dana bočicu.No ona više neće nego hoće.Tako da joj ona najčešće zamuti neki lino s adaptiranim.Inače, meni se čini da ona njoj daje malo puno krutih obroka.Oko 5 na dan-a ona je 7 mjeseci.Što se tiče napredovanja, nije baš neka debeljuca.Baš smo jučer kod mene gledali u knjizi Moja beba iz rodilišta i uspoređivali s danim tablicama.Tako-tako, više ka donjoj liniji raspona.Ma mene intrigiraju i kvržice na sikama njene male.Mislim da sam čitala da to ima neke veze s majčinim hormonima, ali mi to nikako sad ne ide uz priču o sooru.Šta sad s tim?Kod doktora će tek moći u ponedjeljak,al barem da ju tješim do tad jer se ona uspaničila.Imam ja daktarin gela što je meni pedijatrica dala za mog malog ako slučajno primjetim soor, možda da joj dam da proba staviti?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma