Dakle, u zadnjih mjesec dana sam izgubila nekoliko stvari koje nisam pronašla. U zadnja 2 dana-broj telefona zapisan na papiriću za koji sam sigurna da sam ga stavila u vrećicu-došla sam doma-nema ga, danas je Jan opet bacio kapu (druga kapa u dva tjedna)-a ja je nisam vidjela-a on je u kolicima ispred mene, jučer sam ga namazala kremom za sunčanje i vratila u torbu-danas je nema nigdje. Uz to ostavila sam negdje u Maksimiru fotoaparat, izgubila dva dokumenta, majicu...
Danas sam htjela, ali nisam imala vremena jer mi je dijete bolesno, sjesti i plakati usred parka. Zadnje što sam izgubila je bio pokaz dok sam bila tinejđerica, ovo sad više nema smisla i počinjem razmišljati o tome da ovo mora imati neki uzrok, tj. da je ovo posljedica nečega. MM je na magisteriju i radi, tako da ili uči ili radi, a ja u Grazu nemam nikog kome mogu ostaviti dijete. Dakle, ja vodim računa apsolutno o svemu, od financija, kupovanja poklona za dječje rođendane i odrasle rođendane, pakiram nas i sve ostalo...i mislim da mi stvarno nije dobro, a da je gubljenje stvari posljedica tog stanja.
No, da se vratimo na temu: gubite li stvari i još važnije-vraćate li stvari kad ih nađete?
Ja, npr. uvijek. Vratila sam novčanik pun novaca, dva mobitela, apsolutno sve. Ako vidim kapu na podu, podignem je na vidljivo mjesto-možda se netko vrati. U oba slučaja s Janovim kapama-krenula sam istim putem 3 min nakon što sam vidjela da je nema-od kape ni traga. Vjerovala sam u dobru karmu i ako ti vratiš-vratit će se i tebi, no očito neće![]()