Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 55 od 55

Tema: Streptococcus,beta-haem.group b

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj maja27072007 prvotno napisa Vidi poruku
    I meni je dr rekla da ćemo oboje dobiti, međutim iako sam ja to stalno naglašavala konstatacija je bila da djetetu ne treba, valjda oni znaju zašto. ni meni to nije jasno.
    U Vinogradskoj djetetu kontroliraju CRP 2 puta na dan i rade bris uha, ako su nalazi ok, ne daju antibiotik.
    Tako je barem bilo kad sam ja rodila.
    Malom je CRP drugi dan porastao na 16, meni je rekla pedijatrica da na toj razini več daju antibiotik, ali da kod njega čekaju, jer je opće stanje ok i da CRPmože skočiti i od stresa (poroda) i stvarno drugi dan je CRP več padao, a budući da je bris uha (ili zvukovoda, nemam više pojma) bio ok, nikakvu terapiju nije dobivao.

lukava puščica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

dakle onda ništa jer u ovo trudnoći su nalazi sterilni. a meni sve sumnjivo, kako sam ga se samo tako riješila a nisam ništa pila?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pa nema veze jesi pila il nisi, to zapravo ne utjece na pojavu BHS-a.

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

I kod mene je, nakon godina i godina borbe, sam nestao, nisam ga imala tijekom cijele druge trudnoće.

Stvar je uz tome da ga zdrava i jaka prirodna vaginalna flora izbaci iz svog "staništa".
    Kad je ta prirodna flora iz bilo kojeg razloga oslabljena, tu se lako nastane nove vrste.
    Posljednje uređivanje od Pcelica Mara : 10.09.2010. at 14:12 Razlog: a tipfeler

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja sam imala, prošlo s antibioticima, s bebom je sve bilo ok. Jedino mi nisu htjeli primiti matične stanice zbog toga.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •