Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 51 to 55 of 55

Thread: Streptococcus,beta-haem.group b

Anemona's Avatar

Quote Originally Posted by maja27072007 View Post
    I meni je dr rekla da ćemo oboje dobiti, međutim iako sam ja to stalno naglašavala konstatacija je bila da djetetu ne treba, valjda oni znaju zašto. ni meni to nije jasno.
    U Vinogradskoj djetetu kontroliraju CRP 2 puta na dan i rade bris uha, ako su nalazi ok, ne daju antibiotik.
    Tako je barem bilo kad sam ja rodila.
    Malom je CRP drugi dan porastao na 16, meni je rekla pedijatrica da na toj razini več daju antibiotik, ali da kod njega čekaju, jer je opće stanje ok i da CRPmože skočiti i od stresa (poroda) i stvarno drugi dan je CRP več padao, a budući da je bris uha (ili zvukovoda, nemam više pojma) bio ok, nikakvu terapiju nije dobivao.

dakle onda ništa jer u ovo trudnoći su nalazi sterilni. a meni sve sumnjivo, kako sam ga se samo tako riješila a nisam ništa pila?

marta's Avatar

Pa nema veze jesi pila il nisi, to zapravo ne utjece na pojavu BHS-a.

Pcelica Mara's Avatar

I kod mene je, nakon godina i godina borbe, sam nestao, nisam ga imala tijekom cijele druge trudnoće.

Stvar je uz tome da ga zdrava i jaka prirodna vaginalna flora izbaci iz svog "staništa".
    Kad je ta prirodna flora iz bilo kojeg razloga oslabljena, tu se lako nastane nove vrste.
    Last edited by Pcelica Mara; 10.09.2010 at 14:12. Reason: a tipfeler

Ja sam imala, prošlo s antibioticima, s bebom je sve bilo ok. Jedino mi nisu htjeli primiti matične stanice zbog toga.

Page 2 of 2 FirstFirst 12