Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Otvaranje porodiljnog....

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno Otvaranje porodiljnog....

Ispričavam se ako postoji tema, ali ne pronalazim je....

Zanima me koja je procedura otvaranja porodiljnog;
    sad sam na bolovanju (komplikacijama), 13.9. mi počinje porodiljni (45 dana do termina...) pa me zanima dali treba neke papire nositi bilo liječniku opće prakse ili na hzzo?!

Hvala!

Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Citiraj Cheerilee prvotno napisa Vidi poruku
    Ispričavam se ako postoji tema, ali ne pronalazim je....

Zanima me koja je procedura otvaranja porodiljnog;
    sad sam na bolovanju (komplikacijama), 13.9. mi počinje porodiljni (45 dana do termina...) pa me zanima dali treba neke papire nositi bilo liječniku opće prakse ili na hzzo?!

Hvala!
    meni rekla sestra da odabrani ginić mora napisati potvrdu o terminu poroda i prijedlog za porodiljni dopust od 45 ili 28 dana. onda dr opće prakse daje doznake koje nosiš na HZZO. nisam probala još - ali vjerujem da je to to.
    ako nije, nadam se da će me netko ispraviti

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

meni porodiljni kreče 7.9. Tako mi je gin.napisao u gin.knjižicu,a dr.op.prakse rekla da 7.9.dođem k njoj,valjda po papire koje nosim na HZZO. A kako to sve ide nemam pojma,više ču znati reči 8.9.kad idem na HZZO. Javim proceduru. S tim da sam na komplikacijama od početka T.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj nina09 prvotno napisa Vidi poruku
    meni porodiljni kreče 7.9. Tako mi je gin.napisao u gin.knjižicu,a dr.op.prakse rekla da 7.9.dođem k njoj,valjda po papire koje nosim na HZZO. A kako to sve ide nemam pojma,više ču znati reči 8.9.kad idem na HZZO. Javim proceduru. S tim da sam na komplikacijama od početka T.

Može, javi.....

Ja sam isto odpočetka na komplikacijama,
    a od 20tj na strogom mirovanju, sad sam 33tj, pa nebih da me šetkaraju po gradu.....

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Evo svježeg izvješča.
    Jučer sam bila kod dr.op.prakse koja mi je dala papire za prvih 6 dana u 9.mj.za komplikacije, i posebno papire za otvaranje porodiljnog od 7.9.
    Danas sam po jedan primjerak svakog odnesla na HZZO,tam sam još ispunila neku izjavu za otvaranje porodiljnog, a drugi primjerak u firmu. I to je to,niko nigde nije mudroval
    Kad rodim moram samo na Hzzo doći sa rodnim listom bebe,i valjda opet nekaj ispuniti.
    Nadam se da sam ovo napisala kolko tolko razumljivo.
    Da i na hzzo,treba opet pisat na koji račun da ti šalju novčiče,tak da si uzmi karticu i osobnu.
    Posljednje uređivanje od nina09 : 08.09.2010. at 12:58

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Nina jesi na Hzzo morala ponovno nosit onaj obrazac s posla s prosjekom zadnjih 6 plaća - kao i za otvaranje komplikacija?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

ne,ne,ništa,samo doznake od dr.op.prakse.
    Još sam i pitala na HZZO.,dal treba još šta od papirologije ili sličnog,rekli ništa,i sretno na porodu

Rozi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Pitanjce: ako mi je termin poroda 28.10., to bi značilo da 14.9. trebam otvoriti porodiljni, ako sam dobro izbrojila dane.

Idem inače privat gin i sad bi trebala ići državnom po te papire - idem odmah sutra 13.9. da mi da tu potvrdu? Pa nakon opće prakse odmah na HZZO?

Na bolovanju inače zadnjih dva mjeseca.

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Meni je isto termin 28.10.
    ginicai je izračunala da mi porodiljni počinje sutra, dakle 13.9......
    Posljednje uređivanje od Cheerilee : 12.09.2010. at 21:39

Rozi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

htjedoh napisati 'vidimo se onda možda na sv.duhu' ali sad vidim da si u čakovcu

Sretno, a ja se bacam na skupljanje papira jer dok se to sve obavi... i onda kažu trebaš mirovati...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •