Uglavnom, gdje je najbolje kupiti parket, provjerene kvalitete - naš, slavonski. Gledala sam ovdje po topic-ima i guglala - nisam još sigurna bi li gotov ili masivan, ali odluka je pala na hrast - i to najvjerojatnije rustic.
Uglavnom, gdje je najbolje kupiti parket, provjerene kvalitete - naš, slavonski. Gledala sam ovdje po topic-ima i guglala - nisam još sigurna bi li gotov ili masivan, ali odluka je pala na hrast - i to najvjerojatnije rustic.
Mi imamo jasen od Spačve i ja sam i više nego zadovoljna. kad je N. puzala prali smo ga par puta dnevno, a i sad dosta često (skoro svaki drugi dan) preremo i evo nakon 3 god kuc, kuc nije ni mrdnuo, niti se u bilo kojem smislu promijenio. Ok, to je sad vjerojatno i do laka, ne samo do samog parketa...
Galeković!
sve najbolje....upoznata sam s proizvodnjom od samog biranja drva za preradu....vrhunska kvaliteta...za svaku preporuku
Parketi Ratković. Parket od punog drva, cijene daleko niže od svih navedenih i domaća proizvodnja
Ratković su stvarno OK, ali kao su oni mala tvornica, ne možeš uvijek naći sve dimenzije, nego ovisno o serijama proizvodnje. Nama se relativno žurilo (odnosno Ratković nije dimenziju koja je nas interesirala mogao isporučiti još mjesecima), pa smo na karju uzeli Galeković - i to isto hrast rustic - skroz zadovoljni.
Hvala na odgovorima! Rastrčat ćemo se po salonima... Jedino je Ratković malo van Zagreba (na njihovoj stranici mi ne otvaraju sve opcije - ne može se otvoriti kontakt)...
Tvornica parketa Ratković
Demerje 131 f, 10251 Hrvatski Leskovac
Tel. +385 (0)1 6578 666, tel/fax. +385 (0)1 6536 030
e-mail:info@parketi-ratkovic.hr
Potpisujem za Ratkovića, oni će nam biti i skoro susjedi i od njih bumo uzeli parket, dakle to je ta adresa i vrlo su blizu Mercatonea, nije daleko.
Fala! Nazvala ih, imaju parket koji želimo, tak da idemo sutra pogledati...
Bili smo kod Ratkovića i dopala nam se njihova ponuda - jedino što me iznenadilo da je hrastov parket onak' dosta žut... ali ću vezano uz to otvoriti novi topik jer ne znam koliko će onih koji znaju odgovor zalaziti više na ovu temu...