Pokazuje rezultate 1 do 50 od 121

Tema: patronažna kontra dojenja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tonja_1 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2006

Početno

nije meni problem što je sestra tako lako odustala, s tim sam se pomirila. problem mi je patronažna koja daje potpno pogrešne savjete!

ljudi svašta daju svojoj djeci i tu ne možemo puno, ali posao patronažne nije da govori svoje osobno mišljenje već mišljenje struke, a to sigrno nije da se bebi staroj tjedan dana daje kamilica zaslađena šećerom kako bi se pokakalo!

meni je dolazila starija patronažna i bila sam skeptična, ali žena je fenomenalno educirana i uživala sam na kraju u razgovorima s njom. ona je davala fo znanja da je njeno mišljenje drugačije jer je često odgovarala ili započinjala rečenice sa "nas uče da majkama treba..." ili "danas je poznato da to ovako i ovako" ili danas nas uče da bebama treba..." ali u niti jednom trenutku nije predložila ništa što bi bilo u suprotnosti s današnjim spoznajama.

sensei avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

I moja patronaža je je meni savjetovala da malom dam AM jer je kao premali i imali smo početničkih problema sa dojenjem, hvala Bogu na kraju smo ipak uspjeli sa dojenjem.

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Tonja_1 prvotno napisa Vidi poruku
    nije meni problem što je sestra tako lako odustala, s tim sam se pomirila. problem mi je patronažna koja daje potpno pogrešne savjete!
    Na nekoj od sličnih tema ja sam se istp pitala može li se što učiniti protiv patronažne ili medicinske sestre, ili protiv pedijatra, koji na takav način ugrožavaju dojenje svojih pacijentica (teoretski, u kontekstu teme, jer ja nisam imala takvo iskustvo - i patronažna i pedijatrica su bila sasvim u redu). Pretpostavljam da bi moralo postojati neko mjesto gdje bi se mogle podnijeti neke prijave? Nisam dobila odgovor, koliko se sjećam. Ali čini mi se da su u jednoj od ovih linkanih tema cure iz udruge tražile podatke na pp o takvim zdravstvenim djelatnicima.
    evo našla sam, ova tema: http://forum.roda.hr/threads/24295-P...atrona%C5%BEna
    možda da se javiš i pitaš je li to još aktuelno.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •