Pokazuje rezultate 1 do 50 od 121

Tema: patronažna kontra dojenja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nemoj
    to je mit
    a tvoje dijete je još premaleno da bi ti popila i kap alkohola (do 6. tjedna, dječja jetra ne luče enzim koji može imalo probaviti alkohol)

mlada.majka avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Meni je to s izbacivanjem nekih namjernica čista farsa...Ja sam od prvog dana jela sve,i šta sam stigla i kad sam stigla i nikad im ni jednoj ništa nije smetalo...
    Sječam se dobro kad sam rodia P,u bolnici na odjelu babinjača,drugi dan nam je sestra ušla u sobu i rekla "nadam se da znate da nesmijete piti sok od jabuke,mljeko če vam bit kiselo,beba če vam imat grčeve",e da je samo pogledala u koš za smeče,bilo je sigurno 10 tetra-paka u njemu,ja i cimerica umrle od smjeha samo smo to i pile...
    I kažem nikad ništa,a dojim P več 3,5godine,a S 1,5...Tak da...A mozda i ovisi od bebe,do bebe...kaj ja znam...

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    nemoj
    to je mit
    a tvoje dijete je još premaleno da bi ti popila i kap alkohola (do 6. tjedna, dječja jetra ne luče enzim koji može imalo probaviti alkohol)
    Naravno da ne, jedino se šalice kave ne mogu odreći, sve ostalo dokle god dojim, nebitno koliko je dijete staro.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •