-
NeĆe niŠta na flaŠicu
Imam bebu staru 6 mjeseci i krenuli smo s kašicama. No međutim, ništa ne želi piti na flašicu (ćaj, voda, sok). Trenutno pijemo na kašikicu,ali to traje i traje... Uopće ne znam šta da radim...S flašicom se samo igra... pa ako je netko imao slićnih iskustava,neka mi pliz odgovori
-
Osoblje foruma
Neka pije iz čaše, oni to već mogu. Nabavi neku plastičnu čašu s tankom stijenkom i oboružaj se strpljenjem.
-
Osoblje foruma
Svimbam laumi.
Ni moja nije kužila (još uvijek ne kuži) koja je svrha bočice pa kad je počela piti je pila iz čaše. U početku je curilo niz bradu, ali nije trebalo dugo da počne piti kako treba. Sad pije iz čaše kao velika, a i zna piti iz onih bočica sa sportskim čepom.
-
Ja bih na tvom mjestu bila sretna, ovo je pravo vrijeme da pocnete uciti piti na casu.
Kao sto cure kazu, oboruzat se strpljenjem i za cas ce bebac to svladati
-
ni moja nije htjela i isto smo onda uveli čašu i za mj dana je sama pila iz čaše bez prolijevanja. Doma si s bebom i mislim da bi ti to trebao biti samo jedan + da se čim prije nauči sama piti
-
Ne treba joj flašica. Neka pije na čašu
-
Moji oboje nikada ništa nisu pili na flašicu. Janko je sa 7 mjeseci naučio piti na slamku, jako brzo i na čašu, za po vani smo imali kljun. Iva je preskočila slamku, jako brzo naučila na čašu i isto smo koristili kljun.
-
-
Sin nije želio okusiti ništa što je bilo duda ili flašica (mada je u usta gurao druge vrste stvari koje nisu bile za usta bez problema) Piti iz čaše je zaista jako brzo svladao, najviše kad je počeo piti jogurt, koji je bio gust pa ga je lako kontrolisao. A starija, koju nisam dojila je odbacila flašicu sa 13 mjeseci ali je na slamčicu guslala do 3. godine, jedva sam je naučila na čašu
-
mi otpočetka dohrane koristimo čašu, već pri prvom pokušaju je super pile
i ona janu junior s onim kljunom je od prve skužila
-
Osoblje foruma
1712maja prvotno napisa
ana.m kakav kljun?
Kljunašice ili boce s kljunom su one boce koje su baš kao za vodu, sok, čaj, štoli. Sve osim mlijeka valjda. Nemaju silikonsku dudu ili od lateksta nego tvrda plastika. Ovakve nekakve: http://www.tommeetippee.co.uk/product/first_beaker/.
Nadam se da te to zanima, ili baš želiš da ana kaže koji vrstu kljuna je ona koristila?
Posljednje uređivanje od Mimah : 16.07.2010. at 00:41
-
ma ne Mimah. hvala ti. Nisam stvarno ćula za kljun, mi to zovemo pipak. Hvala, pokušati će mo tako i na ćašu...
-
Ni moj malac nikad nije htio ni dudu niti išta iz flašice. Kupila sam mu u dm-u onu čašu za učenje za bebe i iz toga pije bez problema.
-
-
moj nece nista ni da jede ni da pije, samo sisa. tako da ako zeli nesto na kasicicu, go for it, sta ce vam flasica?
Posljednje uređivanje od frost : 16.07.2010. at 11:19
-
Mi kad smo u šetnji isto koristimo bočicu s kljunom,a doma najviše voli piti iz čaše.Pre neki je dan tako dok je pila ostatak prolila po meni,meni dobro došlo neočekivano rashlađenje,nasmijale smo se,a šta se može na greškama se uči.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma