Pokazuje rezultate 1 do 50 od 108

Tema: Dijete golo na plaži da ili ne?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Ali kako pokupiti mokracu, koja se uvuce u sljunak/pijesak i tako lijepo zamirisi na 35C na suncu!
    vjerujem da imaš bar nekog kućnog ljubimca- stavljaš mu pelenu da nebi pišao okolo??? glupost- ko da vaše pišanje i sr.......... ne odlazi u more. Kaj mislite kam im ide kanalizacija??? I onda to fino sve se onako malo razvodni a vi se u tome bučkate..... ali kad djete kapne u pjesak to je odmah panika. Pa ponesite svi vi kojima to smeta lijepo sa sobom omekšivač ili nešto i to zalijte da ubijete smrad, da i još nešto ako su gačicama i onda se zna desit da im pobjegne...Ne kužim kaj vas goli mališani tolko podsjećaju na pišanej po svud?? ko da gačice ne promoće kad se popiški???

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj krescenija prvotno napisa Vidi poruku
    Kaj mislite kam im ide kanalizacija???
    Haha.
    Ovo me malo nasmijalo.
    A jeste se uhvatili pišanja i sr*nja Svaka tema neki fajt... Dakle gdje je moj podatak koliko će me globiti? Ili je zbilja francuski zakon?
    Hoće li mi biti olakotna okolnost ako budem imala izjave svjedoka da se dijete samo skinulo i pri tom urlalo tako da je morska površina vibrirala?

Banned
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

baš am neki dan s frendicom razgovarala o tome, došle smo do zaključka da se skoro svaka klinka na ovaj ili onaju način srela sa nekim pedofilom u svom djetinjstvu. sjećam se u zg imala sam 12 godina i išla iz škole, ono u po bijela dana zaustavi mene tip i pita za neku ulicu i hop ruke u gače. po ulici auti gore dole. instantno sam se okrenula i dala petama vjetra koliko me noge nose. a sjećam se jednom na bazeni, imala sam jedno 7 ili 8 godina i bila u badiću i klompicama i neki tip me valjda odmjeravao, a moja starka ni pet ni šest stvorila se kod njega i zviznula mu čušku. tata nije bio s nama taj dana, samo baka i mama. tak da ono...pedofila je bilo uvijek i uvijek će ih biti.

mojo frendici se isto slična stvar dogodila tu u de i jednoj njenoj poznanici i još par cura koje znamo.

a što se tiče kupanja golača na plažama klinaca dok su još praktički bebe, ne znam, ja ću to dopustiti i naravno baciti oko sokolovo uokolo sebe, pa ako nešto primjetim, mislim da će mm prije biti do njega nego što ja išta još i pomislim. a nedaj bože da uhvati nekoga da nas slika...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •