baš am neki dan s frendicom razgovarala o tome, došle smo do zaključka da se skoro svaka klinka na ovaj ili onaju način srela sa nekim pedofilom u svom djetinjstvu. sjećam se u zg imala sam 12 godina i išla iz škole, ono u po bijela dana zaustavi mene tip i pita za neku ulicu i hop ruke u gače. po ulici auti gore dole. instantno sam se okrenula i dala petama vjetra koliko me noge nose. a sjećam se jednom na bazeni, imala sam jedno 7 ili 8 godina i bila u badiću i klompicama i neki tip me valjda odmjeravao, a moja starka ni pet ni šest stvorila se kod njega i zviznula mu čušku. tata nije bio s nama taj dana, samo baka i mama. tak da ono...pedofila je bilo uvijek i uvijek će ih biti.
mojo frendici se isto slična stvar dogodila tu u de i jednoj njenoj poznanici i još par cura koje znamo.
a što se tiče kupanja golača na plažama klinaca dok su još praktički bebe, ne znam, ja ću to dopustiti i naravno baciti oko sokolovo uokolo sebe, pa ako nešto primjetim, mislim da će mm prije biti do njega nego što ja išta još i pomislim. a nedaj bože da uhvati nekoga da nas slika...