Pokazuje rezultate 1 do 50 od 108

Tema: Dijete golo na plaži da ili ne?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

inače kao dijete ja sam bila ta ,kaže mama, koja je uvijek skidala gaćice kad bi mi ih stavili,a MM je uvijek tražio gaćice kad je bio gol, takvi smo i danas opstali, ja nesputana i volim stanje "biti gol",a MM se stalno nešto skriva npr.dok se presvači čak i u kući voli svoj mir dok je gol, osim naravno dok smo jel te u ljubavnom zanosu.

vrlo često i roditelji prenesu na djecu svoje stavove vezane uz golotinju al neka djeca su jednostavno drugačija od roditelja i žele ili ne žele biti goli, mislim da treba poslušati dijete, ne nametati mu ništa.

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ja sam za jedno veliko NE za golo dijete na plaži i to iz dva meni dovoljna razloga. Prvi, previše ne nečisto, samo jedan primjer, ondje gdje bi moje dijete sjelo, večer prije se piški pas.
    Drugi i meni najvažniji jesu pedofili, kojih zaista ima, prije par dana je jedna gospođa napravila scenu na plaži, udarila štapom od suncobrana u njegov fotoaparat, koji je on na brzinu zgrabio s poda i otrčao.
    Ako već netko tako bolestan treba imati slike mog djeteta onda neka bar ne budu gole Užas, mrzim o tome uopće promišljati.
    A golotinja kao golotinja mi ne smeta, da nema te dvije stvari, zaista mi ne bi smetalo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •