-
inače kao dijete ja sam bila ta ,kaže mama, koja je uvijek skidala gaćice kad bi mi ih stavili,a MM je uvijek tražio gaćice kad je bio gol, takvi smo i danas opstali, ja nesputana i volim stanje "biti gol",a MM se stalno nešto skriva npr.dok se presvači čak i u kući voli svoj mir dok je gol, osim naravno dok smo jel te u ljubavnom zanosu.
vrlo često i roditelji prenesu na djecu svoje stavove vezane uz golotinju al neka djeca su jednostavno drugačija od roditelja i žele ili ne žele biti goli, mislim da treba poslušati dijete, ne nametati mu ništa.
-
Ja sam za jedno veliko NE za golo dijete na plaži i to iz dva meni dovoljna razloga. Prvi, previše ne nečisto, samo jedan primjer, ondje gdje bi moje dijete sjelo, večer prije se piški pas.
Drugi i meni najvažniji jesu pedofili, kojih zaista ima, prije par dana je jedna gospođa napravila scenu na plaži, udarila štapom od suncobrana u njegov fotoaparat, koji je on na brzinu zgrabio s poda i otrčao.
Ako već netko tako bolestan treba imati slike mog djeteta
onda neka bar ne budu gole
Užas, mrzim o tome uopće promišljati.
A golotinja kao golotinja mi ne smeta, da nema te dvije stvari, zaista mi ne bi smetalo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma