Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Kako vaše bebe podnose vrućinu?

V&NMama avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno Kako vaše bebe podnose vrućinu?

Naš G. nikako .
    Po cijele dane samo cvili, nezadovoljan je, slabo spava, a istovremeno je non stop u pokretu, ne staje ni na sekundu, skače po nama, po krevetiću, gdje god i samo se još više pregrijava i znoji .
    Izvan sebe sam već, tako je odkad su počele ove jače vrućine. Pretpostavljam da je to razlog takvom ponašanju.

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Š mrzi vručinu. Moram ga tuširati par puta na dan, držimo sve prozore otvorene jer nemamo AC, on je gol po cijeli dan, nosi samo pelene bez covera a najčešće mu držim samo tetru sa švedskom. Jednokratne više ne koristimo jer se sav oznoji u njima. Slabije i on spava, često se budi, puno sisa - valjda da nadoknadi tekućinu. Kad krene plakat mora pod tuš, drugačije se ne umiri.
    Uh, dovoljno je reći, imam podočnjake do poda, ne znam više gdje udaram, em i ja umirem od vručina em nisam spavala normalno duuuuuuuuugo!

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

moja ok podnosi vručinu jedino što je prije išla spavati oko 9 navečer, a sad po ovim vručinama zaspi tek oko 12, čak i 1 u noći, ne može zaspat dok se ne rashladi barem malo
    i po danu manje spava, a i sva je mokra kad se probudi
    ali prema prognozama-slijedi osvježenje sutra

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Te godine kad se mali rodio (ljetna beba) kupili smo klimu i stvarno nas je spasila. Nikad nije bio direkt "pod klimom", jer je klima samo u dnevnom boravku. Tamo bi upalili, a boravili u spavaćoj, tako da je taman bilo lagano rashlađeno. Inače se koma znojio. Sad kad je veči (3 g) dobro podnosi vručinu, klimu smo prvi put upalili ova 3 dana i to na večer za vrijeme šetnje. Danas iznimno i popodne.
    Inače se kupa na balkonu (sjeverna strana, pa je cijeli dan hlad) 3-4 puta na dan u malom bazenu ili običnom vanglecu. Takav mali bazenčić nam je puno praktičniji jer ga možeš svaki čas napuniti i isprazniti.

bijelko avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Moj mali se također kupa u bazenčiću, kad prođe najgore smo na moru. Danas su mu se pojavili nekakvi prištići valjda od znoja, za sad samo ispod pazuha. Po noći se stalno vrti, a uz vrućinu još i komarci napadaju, grozno! Mada, ne spavamo mi ni inače najbolje pa smo navikli.

argentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

nikako.
    znoji se. slabo spava. slabo jede. nervozan je.
    po noci se probudi i nece sisu kao oicno (mozda mu ne pase toplo mlijeko ?!) nego samo jamra...

Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ovo postaje nepodnošljivo ali valjda će sutra popustiti ova vrućina... mala moja se jako znoji, osula se po vratu i pregibima, slabije papa, nervozna je i razdražljiva (ali mislim da joj to prelazi od mene jer i ja sam totalna koma , neispavana i jaaaako umorna). Ujutro tatu ispratimo na posao i nas dvije prošetamo na kratko u 6.30 (ljudi nas čudno gledaju ali to je valjda jer ja izgledam kao zombi ) Po nekoliko puta dnevno punim kadu vodom i nas dvije se brčkamo i tad joj je super ali i meni !!! Nemamo balkon pa nam je kada zakon.
    Malo me samo brine što jako slabo jede ali zato puno pije čaja tokom dana.
    Radujemo se normalnom ljetu sa normalnim temperaturam i odlasku na moreno.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

A ja si baš mislim neki dan kak je tek onim mamama koje su sada negdje rodile u zadnjih par mjeseci, pa još doje i bebe naljepe na sebe. Pa je vruće i bebama i njima. Moja beba će taman kada već buda lakše za disati. Samo se nadam da će biti spavalica na bracu i seku, jer sam ja već sad kronično neispavana od vručina i ne znam kud bih sa sobom!!

casper avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kaj se tiče dojenja, fakat je koma
    mokra ja, mokra ona.plus još neće više biti sama niti u kolicima ili viper nego samo na rukama pa je to još veća koma.
    klopa mi čist pristojno, a za spavanje bi čak rekla da ponekad odvali i duže. pogotovo ujutro

valjda bude ovo brzo prošlo

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •