-
-
Š mrzi vručinu. Moram ga tuširati par puta na dan, držimo sve prozore otvorene jer nemamo AC, on je gol po cijeli dan, nosi samo pelene bez covera a najčešće mu držim samo tetru sa švedskom. Jednokratne više ne koristimo jer se sav oznoji u njima. Slabije i on spava, često se budi, puno sisa - valjda da nadoknadi tekućinu. Kad krene plakat mora pod tuš, drugačije se ne umiri.
Uh, dovoljno je reći, imam podočnjake do poda, ne znam više gdje udaram, em i ja umirem od vručina em nisam spavala normalno duuuuuuuuugo!
-
moja ok podnosi vručinu jedino što je prije išla spavati oko 9 navečer, a sad po ovim vručinama zaspi tek oko 12, čak i 1 u noći, ne može zaspat dok se ne rashladi barem malo
i po danu manje spava, a i sva je mokra kad se probudi
ali prema prognozama-slijedi osvježenje sutra
-
Te godine kad se mali rodio (ljetna beba) kupili smo klimu i stvarno nas je spasila. Nikad nije bio direkt "pod klimom", jer je klima samo u dnevnom boravku. Tamo bi upalili, a boravili u spavaćoj, tako da je taman bilo lagano rashlađeno. Inače se koma znojio. Sad kad je veči (3 g) dobro podnosi vručinu, klimu smo prvi put upalili ova 3 dana i to na večer za vrijeme šetnje. Danas iznimno i popodne.
Inače se kupa na balkonu (sjeverna strana, pa je cijeli dan hlad) 3-4 puta na dan u malom bazenu ili običnom vanglecu. Takav mali bazenčić nam je puno praktičniji jer ga možeš svaki čas napuniti i isprazniti.
-
Moj mali se također kupa u bazenčiću, kad prođe najgore smo na moru. Danas su mu se pojavili nekakvi prištići valjda od znoja, za sad samo ispod pazuha. Po noći se stalno vrti, a uz vrućinu još i komarci napadaju, grozno! Mada, ne spavamo mi ni inače najbolje pa smo navikli.
-
nikako.
znoji se. slabo spava. slabo jede. nervozan je.
po noci se probudi i nece sisu kao oicno (mozda mu ne pase toplo mlijeko ?!) nego samo jamra...
-
-
A ja si baš mislim neki dan kak je tek onim mamama koje su sada negdje rodile u zadnjih par mjeseci, pa još doje i bebe naljepe na sebe. Pa je vruće i bebama i njima. Moja beba će taman kada već buda lakše za disati. Samo se nadam da će biti spavalica na bracu i seku, jer sam ja već sad kronično neispavana od vručina i ne znam kud bih sa sobom!!
-
kaj se tiče dojenja, fakat je koma
mokra ja, mokra ona.plus još neće više biti sama niti u kolicima ili viper nego samo na rukama pa je to još veća koma.
klopa mi čist pristojno, a za spavanje bi čak rekla da ponekad odvali i duže. pogotovo ujutro
valjda bude ovo brzo prošlo
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma